Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 7 mar 2019 - Anul XXIV, nr. 55 (7056)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Măsuri

Medicii din Spitalul de Urgenţă care au întârziat în februarie câteva minute la program au scăpat doar cu avertisment

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Introducerea sistemului de pontaj electronic şi de supraveghere a accesului în Spitalul de Urgenţă „Sfântul Ioan cel Nou” din Suceava, de la începutul lunii trecute, îşi arată efectele: prezenţa medicilor, în special, este mult mai bună. Managerul Vasile Rîmbu a declarat, ieri, că în cazul asistenţilor medicali respectarea programului de lucru a fost „în proporţie de 99,9%”, în schimb, la medici s-au mai înregistrat atât întârzieri, cât şi plecări înainte de încheierea programului. „Pe ansamblu, rezultatele sunt mulţumitoare. Mai sunt probleme de ordin obiectiv şi subiectiv, au mai fost câteva cazuri cu întârzieri de ordinul minutelor şi plecări înainte de încheierea programului, dar cu mai puţin de o oră, la medici de la Cardiologie, ORL şi Boli infecţioase. Nu excludem împotriviri şi reaua intenţie, dar celor care nu s-au conformat le mai dăm o şansă de a corija”, a spus Rîmbu. Astfel, cei care nu au respectat programul în prima lună  de la introducerea noului sistem vor scăpa doar cu avertismente, dar din această lună ora în care au întârziat sau au plecat mai devreme li se va tăia din salariu. Din luna martie, plata se va face exclusiv pe baza pontajului electronic.

De asemenea, medicul de gardă trebuie să preia toţi bolnavii din secţie, să facă vizita şi contravizita în toate saloanele şi să dea relaţii, dacă îi sunt cerute.

Managerul spitalului a mai spus că de la 1 februarie a.c., de când spitalul a introdus sistemul de management antimită, nu s-au mai înregistrat sesizări referitoare la „atenţii”, dar au mai fost reclamate atitudini necorespunzătoare ale personalului, „tot pe aceleaşi paliere pe care au mai fost şi înainte”.

Vasile Rîmbu a subliniat că intenţionează să promoveze constant cazurile deosebite, cu impact major din spital, atât negative, cât şi pozitive pentru că „nu scoatem doar relele în faţă, avem foarte multe lucruri şi oameni de care suntem mândri”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Medicii din Spitalul de Urgenţă care au întârziat în februarie câteva minute la program au scăpat doar cu avertisment.
 Vizualizări articol: 2132 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Medicii din Spitalul de Urgenţă care au întârziat în februarie câteva minute la program au scăpat doar cu avertisment3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei