joi, 7 mar 2019 - Anul XXIV, nr. 55 (7056)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,97 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5781 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Programe noi de studii în oferta Universității „Ștefan cel Mare”

Joi, 7 Martie 2019 (14:49:05)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Conducerea Universității ”Ștefan cel Mare” Suceava (USV) a anunțat că oferta educațională a instituției se va îmbogăți cu noi programe de licență și masterat, unele urmând să funcționeze chiar din toamna acestui an. În cadrul ședinței festive de joi, 7 martie, din cadrul Zilelor USV 2019, rectorul prof. univ. dr. ing. Valentin Popa a menționat că programul Psihologie a fost autorizat de ARACIS (Agenția Română de Asigurare a Calității în Învățământul Superior) să funcționeze din 2019 – 2020, urmând ca în vară se fie organizată admiterea. Următorul program care va figura în oferta USV este Asistență medicală generală, USV fiind în faza finală de transmitere a documentației la ARACIS, în vederea primirii autorizației de funcționare, în același stadiu fiind și programul „Media digitală”. În viitor se are în vedere și înființarea programelor Limba chineză – Limba română/ Limbă modernă (engleză, franceză, germană, spaniolă, italiană, ucraineană) și Tehnică dentară. „Odată cu funcționarea celor două programe din domeniul Sănătate - Asistență medicală generală și Tehnică dentară vor fi create premisele înființării Facultății de Medicină”, a precizat Valentin Popa. Cât privește programele de master, în viitor vor fi înființate Globalizare și diplomație economică, Reziliență în educației / Resilience in Education din cadrul Facultății de Științe ale Educației (program în limba engleză), Drept penal și criminalistică. „Suntem o universitate dinamică, poate cea mai dinamică din România, e normal să renunțăm la anumite programe de studii care nu sunt căutate pe piața muncii și să înființăm altele, cu căutare, pentru care încercăm să susținem cadre didactice în vederea dezvoltării acestora”, a completat Valentin Popa.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Programe noi de studii în oferta Universității „Ștefan cel Mare”.
 Vizualizări articol: 2368 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Programe noi de studii în oferta Universității „Ștefan cel Mare”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei