Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 7 mar 2019 - Anul XXIV, nr. 55 (7056)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Ofertă

Reduceri de 20% la toată gama de parfumerie de lux, pe 6, 7 şi 8 martie, în magazinele Parfums de Sofia (PS)

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Trei zile de răsfăţ, oferte ispititoare şi cadouri parfumate în reţeaua de magazine de cosmetice şi parfumerie Parfums de Sofia (PS) din Suceava, Câmpulung Moldovenesc şi Rădăuţi.

În zilele de 6, 7 şi 8 martie, magazinele PS oferă clienţilor o reducere de 20% la toată gama de parfumerie de lux, ideală pentru a exprima recunoştinţa şi aprecierea pentru persoanele speciale din viaţa fiecăruia.
Reducerile de 20% vizează toate parfumurile de brand, indiferent de gramajul acestora sau dacă sunt destinate doamnelor sau domnilor: Armani, Dolce & Gabbana, Hugo Boss, Paco Rabanne, Tom Ford, Lancome, Givenchy, Viktor & Rolf (în exclusivitate pentru Suceava), Hermes, Nina Ricci, Narciso Rodriguez etc.

Mai mult, oferta Parfums de Sofia include şi parfumurile Chanel şi Dior, cele trei zile din martie fiind singura perioadă din an când preţurile parfumurilor celor două branduri sunt reduse.

„Cei care vor trece pragul magazinelor Parfums de Sofia vor găsi la raft şi o mulţime de noutăţi ale unor branduri consacrate – La Vie est Belle en Rose de la Lancome, Lancome Diamant, Sì Fiori de la Giorgio Armani, The Only One de la Dolce & Gabbana etc. Avem pregătite şi seturi cadou, parfumurile din aceste casete beneficiind de aceeaşi reducere. Sunt sugestii pentru un dar potrivit, mai ales că aceste seturi vin cu produse complementare parfumului, ori un gel de duş, o cremă de corp, ori un parfum de poşetă la 10 ml”, a menţionat reprezentanta Parfums de Sofia, Smărăndiţa Grădinariu.

Fie că vor o aromă mai dulce şi vanilată, fie o esenţă matură, care să impresioneze prin intensitate şi exuberanţă, sau caută un parfum clasic şi elegant, cei interesaţi vor găsi în magazinele Parfums de Sofia parfumul pe care îl caută.
Cum alegerea lui nu e deloc uşoară, mai ales dacă vorbim despre un cadou, clienţii PS vor avea parte de sfaturi de specialitate oferite de consultanţii din magazine. În plus, cumpărătorii vor primi eşantioane de parfum gratuite, pentru a putea testa şi alte esenţe şi pentru a face pe viitor alegerile cele mai bune.

        

Produse de skin-care, ce au câştigat încrederea celor mai exigente cliente

Oferta magazinelor Parfums de Sofia este completată de produsele de îngrijire, tot mai indispensabile din ritualul de seară sau dimineaţă al femeilor, şi tot mai des şi al bărbaţilor.

Cele trei magazine Parfums de Sofia propun o gamă variată de produse de îngrijire, mare parte de la cele mai importante branduri recunoscute pe piaţa de beauty – Clinique, Lancome, Clarince, Estee Lauder etc.

Reţeaua Parfums de Sofia cuprinde magazinul din municipiul Suceava din complexul Bucovina (strada Ştefan cel Mare, nr. 56), cel din Rădăuţi din incinta Magazinului General (calea Unirii, nr. 5) şi magazinul din Câmpulung Moldovenesc din Complex Eden (str. calea Transilvaniei, nr. 4).

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Reduceri de 20% la toată gama de parfumerie de lux, pe 6, 7 şi 8 martie, în magazinele Parfums de Sofia (PS).
 Vizualizări articol: 1470 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Reduceri de 20% la toată gama de parfumerie de lux, pe 6, 7 şi 8 martie, în magazinele Parfums de Sofia (PS)5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei