Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 7 mar 2019 - Anul XXIV, nr. 55 (7056)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Cu repetiţie

Tânăr reţinut în arest, după ce a fost depistat la volan fără permis de conducere

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr de 18 ani, din oraşul Vicovu de Sus, a ajuns în spatele gratiilor pentru 24 de ore, după ce a fost observat la volanul unui autoturism, deşi nu deţine permis de conducere. În urma unei sesizări făcute la poliţie, un echipaj din oraş a urmărit maşina în trafic, a oprit-o şi l-a identificat la volan pe tânăr, pe numele căruia a deschis un dosar penal.

Incidentul s-a petrecut marţi după-amiază, înainte de ora 17.00, când echipa operativă a primit informaţii despre autoturismul condus de tânăr. După o urmărire în trafic, la volanul autoturismului a fost identificat tânărul de 18 ani, care a fost condus la sediul Poliţiei oraşului Vicovu de Sus, unde a fost audiat. Acesta a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.Având în vedere faptul că maşina cu care se deplasa avea expirată inspecţia tehnică periodică, el a fost sancţionat contravenţional cu amendă de 1.450 de lei şi s-a luat măsura ridicării plăcuţelor de înmatriculare şi a certificatului de înmatriculare. Pe numele tânărului a fost emisă o ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore, acesta fiind introdus în arestul IPJ Suceava.

În cursul zilei de miercuri tânărul a fost prezentat procurorului de serviciu din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuţi, care a luat măsura cercetării acestuia sub control judiciar, pentru următoarele 60 de zile. Tânărul de 18 ani nu se află la prima abatere de acest fel, el fiind cercetat în mai multe cauze penale pentru săvârşirea infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi furt calificat. Pe numele său a fost deschis un nou dosar penal, pentru săvârşirea infracţiunilor de ”conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tânăr reţinut în arest, după ce a fost depistat la volan fără permis de conducere.
 Vizualizări articol: 1313 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tânăr reţinut în arest, după ce a fost depistat la volan fără permis de conducere0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei