Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 26 feb 2019 - Anul XXIV, nr. 47 (7048)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Cuprinse de flăcări

Două incendii au afectat grav locuințele unor familii din orașul Liteni și de la Măneuți

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Două locuințe au fost cuprinse de flăcări duminică după prânz, în urma incendiilor două familii, din orașul Liteni și satul Măneuți al comunei Frătăuții Vechi, rămânând fără un acoperiș deasupra capului.

În primul caz, o locuință a fost cuprinsă de flăcări în orașul Liteni, focul propagându-se de la coșul de fum neizolat al casei. Incendiul a fost semnalat de o vecină, care a sunat la 112, duminică la prânz, în jurul orei 14.00. Flăcările au fost observate în zona coșului de fum de pe acoperiș, la fața locului ajungând în scurt timp pompierii militari. La sosirea echipajelor de intervenție, focul cuprinsese deja o mare parte din locuință, care a fost distrusă în proporție de circa 80%. După stingerea incendiului, pagubele au fost estimate la aproximativ 25.000 de lei. Pompierii au concluzionat la finalul intervenției că flăcările au pornit din zona coșului de fum, care avea izolația deteriorată.

 

Mansarda unei case, cuprinsă de flăcări la  Frătăuții Vechi

Un incendiu izbucnit după-amiază la acoperișul unei case din satul Măneuți al comunei Frătăuții Vechi a distrus mansarda imobilului și bunuri din interior, producând pagube de circa 60.000 de lei.

Flăcările au fost observate la o locuință cu mansardă în jurul orei 17.45, când s-a dat alarma și a fost solicitată intervenția pompierilor. În scurt timp, la locul incendiului au ajuns pompieri ai Detașamentului de Pompieri Rădăuți, împreună cu lucrătorii din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Frătăuții Vechi și Frătăuții Noi, care au intervenit cu șase autospeciale de stingere pentru localizarea și lichidarea incendiului. În momentul sosirii echipajelor ardeau acoperișul și mansarda casei, existând pericol de propagare la întreaga gospodărie și la două case învecinate. În incendiu au ars mansarda imobilului și acoperișul confecționat din lemn, cu învelitoare de tablă pe o suprafață de 120 metri pătrați, s-au deteriorat pereții locuinței, precum și bunuri din interior, alături de planșeul primului nivel.

Incendiul a fost localizat și lichidat de pompierii militari și civili. Aceştia au stabilit drept cauză a producerii incendiului efectul termic al curentului electric printr-un cablu electric, după ce izolația din material plastic al acestuia s-a aprins. Incendiul a izbucnit de la instalația electrică de deasupra contorului electric amplasat pe peretele exterior al locuinței și s-a extins către etajul imobilului și acoperiș. Pompierii au reușit să salveze restul casei de locuit, anexele gospodăriei  și cele două locuințe învecinate, fără a fi înregistrate victime omenești.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Două incendii au afectat grav locuințele unor familii din orașul Liteni și de la Măneuți.
 Vizualizări articol: 1158 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Două incendii au afectat grav locuințele unor familii din orașul Liteni și de la Măneuți0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei