Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 26 feb 2019 - Anul XXIV, nr. 47 (7048)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Cu avocat

„Tărzănel”, copilul de 15 ani care a gonit cu maşina pe străzile din Rădăuţi, s-a prezentat de bunăvoie la poliţie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Minorul care la doar 15 ani a fost protagonistul unei urmăriri de aproximativ 15 kilometri la volan pe străzile din municipiul Rădăuţi, cu poliţia după el, şi care a reuşit să fugă pe jos şi să-şi piardă urma, s-a prezentat ieri la sediul Serviciului Rutier Suceava, însoţit de avocat. Anterior, vinerea trecută, minorul se prezentase şi la Poliţia municipiului Rădăuţi. Acesta a fost audiat, după care a fost lăsat să plece acasă. Având în vedere vârsta, minorul are răspundere penală limitată, astfel că cercetările continuă faţă de el în stare de libertate.

Deşi are doar 15 ani, minorul cu porecla „Trăzănel”, după tatăl său, cunoscut ca „Tarzan”, nu este nici pe departe la prima aventură la volan. Când încă nu avea 14 ani, minorul pericol public a mai fost prins de două ori de poliţişti la volan, fiind întocmite dosare penale, care ulterior au fost clasate având în vedere vârsta şi lipsa răspunderii penale.

Săptămâna trecută, miercuri, 20 februarie, în jurul orei 17.00, un echipaj de poliţie de la Rădăuţi a observat, în parcarea centrală a oraşului, un autoturism Ford Focus suspect, tânărul de la volan efectuând o manevră de mers înapoi când i-a observat. În momentul în care poliţiştii s-au apropiat, Fordul a acroşat uşor o maşină din parcarea centrală din Rădăuţi, după care a părăsit parcarea.

De aici încolo, poliţiştii au urmărit maşina pe mai multe străzi secundare din Rădăuţi, în jur de 15 kilometri.

Urmărirea a continuat până pe strada 1 Mai, pe direcţia dinspre Frătăuţi spre centrul municipiului Rădăuţi. Într-o curbă la dreapta, fugarul, care avea în faţă o altă maşină de poliţie, cu care oamenii legii veniseră să-l blocheze, a pierdut controlul asupra volanului. Autoturismul său a lovit în partea lateral stânga autospeciala de poliţie, după care a intrat în coliziune violentă cu un stâlp al reţelei electrice.

Din autoturismul Ford Focus a coborât tânărul de la volan, care a fugit. Ulterior s-a stabilit că este vorba de minorul care abia a împlinit vârsta de 15 ani. În maşină au mai rămas doi tineri, ambii în vârstă de 16 ani, care au fost ridicaţi de poliţişti. Cei trei minori din maşină au scăpat fără nici un fel de leziuni, în ciuda impactului destul de violent.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului „Tărzănel”, copilul de 15 ani care a gonit cu maşina pe străzile din Rădăuţi, s-a prezentat de bunăvoie la poliţie.
 Vizualizări articol: 2162 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
„Tărzănel”, copilul de 15 ani care a gonit cu maşina pe străzile din Rădăuţi, s-a prezentat de bunăvoie la poliţie0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei