Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 26 feb 2019 - Anul XXIV, nr. 47 (7048)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Replică

Virginel Iordache: Declaraţiile teatrale ale liberalilor suceveni sunt rupte parcă din nişte telenovele extrem de ieftine

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Senatorul PSD de Suceava Virginel Iordache consideră că declaraţiile liderilor şi parlamentarilor PNL de Suceava din ultima perioadă sunt rupte parcă din nişte telenovele extrem de ieftine. Virginel Iordache a spus că atât el, şi are convingerea că şi sucevenii, merită mai mult decât pâine şi circ. „Ori ipostaza de zilele trecute a preşedintelui Consiliului Judeţean, Gheorghe Flutur, care plimbă o lopată, nu trece de acest nivel. La acelaşi nivel se ridică şi răspunsul dat de domnul Flutur la comunicatul de presă al PSD vizavi de acest  <eveniment>. E un circ ieftin care nu le face cinste nici lui Gheorghe Flutur şi nici echipei sale şi care jigneşte grav cetăţenii acestui judeţ, care aşteaptă de la politicieni fapte. Spun acest lucru cu tristeţe, pentru că am convingerea că sucevenii merită mult mai mult decât nişte acţiuni care le insultă inteligenţa şi demnitatea”, a declarat Iordache, care a întrebat „cum Dumnezeu să poţi vorbi despre dorinţa Guvernului PSD de a desfiinţa spitale, când după anul 2012 PSD a redeschis în mare parte spitalele închise de guvernele PD-L, astăzi vopsit PNL?”

În acest context, senatorul PSD de Suceava a spus că toată săptămâna trecută a fost marcată de „declaraţii teatrale, rupte parcă din nişte telenovele extrem de ieftine”, în care liberali "ba condamnau bugetul, ba îşi asumau merite nefondate şi exclusiviste, ba se băteau cu pumnul în piept, ba rupeau hainele de pe ei, în funcţie de interesele lor tot mai meschine şi tot mai uşor de demontat".

„Dar dacă tot e să plimbăm lopata prin judeţ şi să ne filmăm cu ea, faceţi-o, domnule Flutur, şi pe drumurile judeţene, care sunt praf şi la care nu aţi intervenit nici în anii trecuţi, din simplu motiv că localităţile prin care treceau drumurile respective erau conduse de primari PSD. O întrebare retorică se impune, domnule Flutur: ce vină au locuitorii acelor comune că în iunie 2016 au avut o anumită opţiune politică, alta decât PNL? Și o altă întrebare la care trebuie să răspundeţi, de data asta tuturor sucevenilor: Cine eşti dumitale, domnule Flutur, să foloseşti resursele financiare ale judeţului doar pentru aleşii PNL?”, a mai spus senatorul sucevean. El a propus ca în loc de contre continue, liderii PNL Suceava să fie mai deschişi la dialog şi să înţeleagă faptul că numai colaborând „putem demonstra împreună că suntem politicieni responsabili”, interesaţi pe deplin de soarta judeţului. Virginel Iordache consideră că diferenţele de opinii sunt inerente, având în vedere doctrinele politice diferite, însă nu înseamnă că nu pot exista discuţii civilizate atunci când vine vorba de interesul cetăţenilor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Virginel Iordache: Declaraţiile teatrale ale liberalilor suceveni sunt rupte parcă din nişte telenovele extrem de ieftine.
 Vizualizări articol: 1360 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 6 voturi
Virginel Iordache: Declaraţiile teatrale ale liberalilor suceveni sunt rupte parcă din nişte telenovele extrem de ieftine1.056

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei