Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 26 feb 2019 - Anul XXIV, nr. 47 (7048)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Există viaţă după Messi?

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

În ultima etapă din La Liga, cele două mari, între care oarecum fraudulos s-a strecurat anul acesta Atletico Madrid (staţi liniştiţi: până la sfârşitul campionatului se cară de acolo, faceţi pariu?) au avut prestaţii demne de comentat, cu menţiunea că nu în acelaşi registru. Vreau să spun că Real s-a mai făcut încă o dată de râs, şi că doar întâmplător, dar şi cu un ajutor consistent din partea arbitrilor, a câştigat un meci pe care nu avea niciun motiv să nu îl piardă. Pentru cei care n-au urmărit meciul, trebuie arătat că ambele goluri ale Real-ului au fost înscrise din penalty, primul din ele pentru un henţ la fel de vizibil ca acela pentru care Levante a primit... salutări! Adică arbitrul nici măcar n-a consultat VAR-ul, ceea ce e jenant. De partea cealaltă, Barcelona a mai dat un recital de mare virtuozitate, desigur sub conducerea lui Messi, ale cărui reuşite l-au transformat într-un fel de... Nadia Comăneci, din moment ce un reputat ziar spaniol de specialitate i-a dat nota 10! Iar asta se petrece cam o dată la câţiva ani. Mai toată lumea se întrece în a elogia golul acela din voleu, pe care îl şi compară cu o altă reuşită devenită clasică: aceea a lui Zinedine Zidane, cu care Real a câştigat un trofeu numit Liga Campionilor. Strict obiectiv privind lucrurile, reuşita lui Zizou a fost clar mai frumoasă, iar conjunctura este şi ea de partea sa. Dar, incontestabil, şi golul Piticului a fost formidabil. Mie însă mi-a plăcut mai mult cel prin care a finalizat hat-trick-ul, mingea aia înţepată delicat peste portar, o execuţie de o fineţe absolut excepţională. Faptul că Messi a înscris de 3 ori şi a mai dat şi pasă decisivă la golul al patrulea justifica pe deplin nota de 10. Dar ridică şi o întrebare, cea din titlu. Să-i dea Domnul viaţă lungă şi o carieră tot aşa, numai că invariabil vine şi ziua retragerii. Moment pe care Barcelona ar trebui să-l pregătească din timp, pentru a nu ajunge ca Real-ul de după epoca CR7.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Există viaţă după Messi?.
 Vizualizări articol: 1144 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Există viaţă după Messi?5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei