Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 28 ian 2019 - Anul XXIV, nr. 22 (7023)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   10 imagini |   ø fişiere video

Prostie fără margini

Coşurile de gunoi şi băncile din Parcul Şipote, distruse de vandali

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Bunurile de pe domeniul public al municipiului Suceava sunt periodic vandalizate de o serie de indivizi teribilişti şi lipsiţi de educaţie, care, ca să arate cât sunt de grozavi, se războiesc cu coşurile de gunoi şi băncile din parcuri.

„Isprăvile” lor sunt vizibile îndeosebi în zone mai retrase, precum Parcul Şipote, care nici nu face parte din domeniul public al municipiului, ci din fondul silvic al judeţului, dar şi prin zone intens umblate, precum zona Catedralei, unde, la adăpostul nopţii, fac ravagii.

La o simplă plimbare prin Parcul Şipote, o suceveancă, Georgeta Lăcrămioara, a semnalat 12 cazuri de distrugere a coşurilor de gunoi şi băncilor atât de necesare vizitatorilor de toate vârstele, care vor veni în acea zonă în număr mare, de cum vremea se va mai încălzi.

„Doar două coşuri au rămas neatinse”, a remarcat aceasta, cu amărăciune.

Restul coşurilor de gunoi montate din donaţii ale firmelor de salubrizare, în cadrul acţiunilor de voluntariat care se organizează de două-trei ori pe an, pentru igienizarea aleilor parcului, au fost făcute bucăţi, aruncate în pârâu sau printre copaci.

Gunoaiele care se aflau în acestea au fost răspândite în jur, prin zăpadă, iar băncile din lemn au fost făcute arşice, cei care le-au distrus demonstrând că au forţă, chiar de mintea le lipseşte.

Chiar şi cele două coşuri rămase în picioare, fără a fi dezmembrate, tot poartă urmele vandalilor, care s-au semnat pe ele, după vorba din popor - „numele proştilor pe toate gardurile”, în vreme ce pe unul au reuşit să scrie chiar trei cuvinte, plini de mândrie - „Nimeni nu doarmeee”.

În vreme ce unii suceveni care au comentat fotografiile postate de autoare pe o reţea de socializare au găsit vinovaţii - Poliţia Locală, că de ce nu a fost acolo când s-au produs distrugerile, alţii s-au întrebat cum ar fi posibil acest lucru - doar dacă s-ar angaja oameni care să păzească zilnic fiecare coş de gunoi din oraş.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Coşurile de gunoi şi băncile din Parcul Şipote, distruse de vandali.
 Vizualizări articol: 1848 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Coşurile de gunoi şi băncile din Parcul Şipote, distruse de vandali5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei