Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 28 ian 2019 - Anul XXIV, nr. 22 (7023)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

La milimetru

Jaf în trei minute şi două secunde la magazinul Altex de la Egros

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un jaf cu o precizie de milimetru s-a petrecut vineri dimineaţă la magazinul Altex din incinta Egros. La ora 6.00 dimineaţă, un autoturism de pe care cei care au dat spargerea au demontat plăcuţele de înmatriculare a oprit în faţa magazinului.

Din autoturism au coborât trei persoane. Şoferul a mers şi a forţat uşa magazinului Altex cu un levier, lăsând cale liberă celorlalţi parteneri. Între timp, ceilalţi doi indivizi au scos din portbagaj trei genţi mari, special concepute pentru ca în ele să fie aruncate mărfuri şi apoi închise cu uşurinţă.

Hoţii au intrat în magazin, unde au umplut cele trei bagaje, le-au urcat în maşină şi au dispărut.

Totul a durat 3 minute şi 2 secunde, un adevărat record în materie. Din magazin au umplut genţile  cu telefoane, tablete, laptopuri şi alte bunuri care le-au căzut în mână. Prejudiciul s-ar ridica la circa 100.000 de lei.

Deocamdată, poliţiştii au la dispoziţie imaginile de pe camerele de supraveghere. Indiciile sunt însă destul de subţiri, şi asta pentru că hoţii aveau feţele acoperite, iar maşina nu avea numere de înmatriculare.

Mai trebuie spus că Altex avea contract cu o firmă de pază şi protecţie, ai cărei angajaţi ar fi ajuns la faţa locului după 20 de minute de la comiterea furtului. Poliţiştii au ajuns şi ei, dar mai târziu, adică la vreo 25 de minute de la producerea furtului.

În tot acest interval, hoţii erau deja departe, cu tot cu marfa furată. După cum s-a derulat totul este extrem de clar că terenul a fost studiat foarte bine, iar hoţii ştiau exact ce au de făcut. Surprinde însă faptul că numărul furturilor, atât din locuinţele particulare, cât şi din societăţi, începe să devină un adevărat fenomen, tot mai greu de combătut, în ciuda faptului că mai peste tot sunt montate camere de supraveghere şi există contracte cu firme de pază şi protecţie.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Jaf în trei minute şi două secunde la magazinul Altex de la Egros.
 Vizualizări articol: 11626 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.89/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.9 din 9 voturi
Jaf în trei minute şi două secunde la magazinul Altex de la Egros4.959

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei