Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 24 ian 2019 - Anul XXIV, nr. 19 (7020)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Organizare

PMP Suceava a început să facă ordine în filialele din judeţ

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele Organizaţiei Judeţene a PMP Suceava, Marian Andronache, a anunţat că în ultima şedinţă a Comitetului Executiv Judeţean au fost luate o serie de decizii pentru a se face ordine în mai multe filiale locale ale acestei formaţiuni politice. Marian Andronache a precizat că una dintre decizii a fost excluderea din partid a trei consilieri locali ai PMP, doi din oraşul Cajvana şi unul din comuna Moldova Suliţa. Andronache a spus că în locul acestora, în consiliile locale vor fi desemnaţi următorii candidaţi de pe lista acestui partid de la alegerile locale.

Liderul PMP Suceava a explicat că cei doi consilieri din oraşul nu se mai implicau în activitatea de partid şi nici nu îşi făceau treaba în deliberativul local. „În şedinţa Comitetului Executiv s-a decis excluderea unor consilieri locali care nu-şi mai fac treaba, nu mai răspund la ordinele partidului şi nici nu se mai implică în nici o campanie naţională. Este vorba de consilierii locali de la Cajvana. Aici, preşedintele interimar de la PMP Cajvana a plecat deja la alt partid, motiv pentru care nici consilierii locali nu-şi mai fac treaba pe zona respectivă”, a spus Marian Andronache. El a arătat că preşedinte interimar al filialei PMP Cajvana a fost numit Vasile Negruşer. De asemenea, Andronache a spus că prefectul a emis deja şi ordinul pentru vacantarea celor două posturi de consilieri locali din acest oraş şi pentru nominalizarea noilor consilieri PMP. Marian Andronache a arătat că la Moldova Suliţa un consilier PMP lucrează foarte mult timp în străinătate, motiv pentru care nu îşi mai poate continua activitatea în Consiliul Local al acestei comune. Liderul PMP Suceava a subliniat că nu este adeptul excluderilor din partid, însă situaţiile din Cajvana şi Moldova Suliţa au fost unele speciale, care au necesitatea luarea unor astfel de măsuri.

Pe de altă parte, Marian Andronache a precizat că tot în şedinţa Comitetului Executiv Judeţean al PMP Suceava a fost analizată activitatea tuturor consilierilor locali ai partidului, iar cei care au avut o activitate redusă au fost avertizaţi. Andronache a mai spus că o altă decizie a fost şi numirea unor preşedinţi interimari în opt comune, acolo unde partidul nu are organizaţii, pentru ca aceştia să se ocupe de înfiinţarea filialelor locale. „Intenţia noastră este să acoperim şi acele oraşe unde stăm mai puţin bine cu organizaţiile, respectiv Siret, Gura Humorului şi Fălticeni. Avem discuţii cu persoane importante din zonele respective şi vom avea preşedinţi interimari şi acolo”, a declarat Marian Andronache. El a arătat că în momentul de faţă PMP Suceava are 81 de organizaţii în judeţ.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PMP Suceava a început să facă ordine în filialele din judeţ.
 Vizualizări articol: 1632 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
PMP Suceava a început să facă ordine în filialele din judeţ5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei