Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 24 ian 2019 - Anul XXIV, nr. 19 (7020)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Cercetări

Fetiţă acroşată de o maşină a cărei şoferiţă a părăsit locul accidentului

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Poliţiştii au fost informaţi cu întârziere despre producerea unui accident, în urma căruia o fetiţă de 12 ani a fost acroşată de un autoturism, iar şoferul a plecat de la locul evenimentului. În urma investigaţiilor demarate, poliţiştii au identificat o femeie care condusese maşina în momentul producerii impactului şi fac cercetări în cadrul unui dosar penal.

Accidentul a avut loc marţi dimineaţă, în jurul orei 07.30, pe un drum judeţean din comuna Straja. În timp ce se deplasa pe partea stângă a drumului împreună cu alţi copii, fetiţa de 12 ani din comună a fost acroşată cu oglinda retrovizoare a unui autoturism Dacia Logan de culoare albastră. După impact, femeia de la volan a oprit autoturismul şi a întrebat-o pe minoră dacă doreşte să meargă la medic, însă fetiţa i-a răspuns că nu a păţit nimic şi nu doreşte să fie transportată sau consultată de medic. Câteva ore mai târziu, însă, fetiţa de 12 ani a început să acuze dureri la braţul stâng, ea fiind transportată la Spitalul Judeţean Suceava, pentru a primi îngrijiri medicale.

În urma investigaţiilor şi verificărilor efectuate, poliţiştii au identificat autoturismul marca Dacia Logan implicat în accident, care avea sticla de la oglinda dreaptă lipsă, fiind identificată şi conducătoarea autoturismului implicat în accident, o femeie de 31 de ani, din oraşul Vicovu de Sus.

Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,00 mg/l  alcool în aerul expirat, şi i s-au recoltat probe de sânge. Pe numele ei a fost întocmit un dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ştergerea urmelor acestuia.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Fetiţă acroşată de o maşină a cărei şoferiţă a părăsit locul accidentului.
 Vizualizări articol: 2357 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Fetiţă acroşată de o maşină a cărei şoferiţă a părăsit locul accidentului0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei