Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 24 ian 2019 - Anul XXIV, nr. 19 (7020)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Certificare

Concursul „Student pentru o zi” (USV), inclus în Calendarul activităţilor extraşcolare al Ministerului Educaţiei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Ediţia din acest an a concursului „Student pentru o zi”, competiţie organizată de Universitatea „Ştefan cel Mare” din Suceava (USV), dedicată liceenilor din clasele a XI-a şi a XII-a din Regiunea Nord-Est a ţării, este inclusă în Calendarul activităţilor educative extraşcolare regionale şi judeţene al Ministerului Educaţiei Naţionale. Acest aspect îi certifică statutul şi îi creşte atractivitatea atât în rândul elevilor, cât şi al cadrelor didactice care îi pregătesc.

Aflată la cea de-a XII-a ediţie, manifestarea, deja una emblematică pentru USV, se desfăşoară sub forma unui concurs, individual, pentru elevii claselor a XII-a şi, pe echipe, pentru elevii claselor a XI-a.

Chiar dacă programul suferă mici modificări de la un an la altul, acesta este gândit astfel încât elevii participanţi să cunoască modul în care se desfăşoară activităţile specifice unui student în campusul USV. Astfel, pe lângă testul scris la discipline precum Istorie, Geografie, Filosofie, Psihologie, Limba română, Limba engleză, Limba franceză, Limba spaniolă, Limba italiană, Comunicare şi relaţii publice, Economie, Electrotehnică, Energetică şi Electromecanică, Proiectare asistată de calculator în AutoCAD, Controlul şi expertiza produselor alimentare, Ingineria produselor alimentare, Gastronomie, Ecologie şi Protecţia Mediului etc., elevii sunt invitaţi să viziteze Observatorul Astronomic, Biblioteca USV, laboratoarele de specialitate, studioul din care emite Radio USV, sălile de spectacole, Complexul de Nataţie şi Kinetoterapie. Ziua mai include o masă la Restaurantul USV şi participarea la diverse jocuri şi momente artistice organizate special pentru ei. Totodată, pentru profesorii însoţitori, USV organizează diverse workshopuri şi prelegeri susţinute de cadre didactice ale universităţii sucevene.

Premiile constau în diplome pentru fiecare participant şi profesorii îndrumători, cadouri personalizate cu sigla USV şi scutiri de la taxele de înscriere şi înmatriculare pentru cei care aleg să-şi continue studiile în cadrul instituţiei sucevene.

După ce, în anul 2018, competiţia s-a bucurat de o participare numeroasă (peste 390 de elevi din judeţele Suceava, Botoşani, Vaslui şi Neamţ), organizatorii concursului „Student pentru o zi” anunţă că informaţii privind desfăşurarea din acest an a competiţiei vor fi afişate în curând pe site-ul http://www.usv.ro/1zi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Concursul „Student pentru o zi” (USV), inclus în Calendarul activităţilor extraşcolare al Ministerului Educaţiei.
 Vizualizări articol: 1281 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Concursul „Student pentru o zi” (USV), inclus în Calendarul activităţilor extraşcolare al Ministerului Educaţiei0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei