Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 24 ian 2019 - Anul XXIV, nr. 19 (7020)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Promovare

CJ Suceava se va asocia cu staţiunile Gura Humorului, Câmpulung Moldovenesc şi Vatra Dornei pentru proiecte comune în turism

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Consiliul Judeţean Suceava va aproba, în prima şedinţă, asocierea cu staţiunile Gura Humorului, Câmpulung Moldovenesc şi Vatra Dornei în vederea realizării unor proiecte comune în domeniul turismului. Preşedintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat că asocierea celor trei staţiuni de interes naţional, Vatra Dornei, Câmpulung Moldovenesc şi Gura Humorului, pentru realizarea de obiective comune în domeniul turistic, care a avut loc la începutul acestei săptămâni, este un semnal că administraţiile locale din judeţ îşi doresc o abordare integrată, coerentă şi inteligentă care să ducă la o dezvoltare mai puternică a acestui sector economic în judeţ. Gheorghe Flutur a subliniat că instituţia pe care o conduce va sprijini acest demers şi va iniţia acţiuni concrete pentru o dezvoltare durabilă a turismului, unul dintre motoarele dezvoltării judeţului Suceava.

Gheorghe Flutur a precizat că autorităţile publice din municipiile Vatra Dornei şi Câmpulung Moldovenesc şi din oraşul Gura Humorului au adresat Consiliului Judeţean Suceava invitaţia de a face parte din viitoarea asociere ţinând cont de atribuţiile care revin Consiliului Judeţean Suceava în calitate de iniţiator al programului de dezvoltare economică şi promovare turistică a staţiunilor montane judeţene. „Am salutat acest demers, mai ales că pentru creşterea competitivităţii destinaţiei turistice Bucovina este necesar ca în judeţul Suceava să fie creat un pol de dezvoltare turistică care să coaguleze resursele şi eforturile factorilor interesaţi de dezvoltarea întregii zone.

După cum bine ştim, în judeţul Suceava turismul este o ramură economică strategică şi se simţea nevoia unui cadru general în care administraţiile publice locale să discute şi să-şi coreleze deciziile de dezvoltare economică, dar şi planurile de investiţii la nivel local şi judeţean”, a declarat şeful administraţiei judeţene. Gheorghe Flutur consideră că în acest caz se impune ca de comun acord să fie pregătite proiecte care să fie susţinute pentru a fi finanţate de Uniunea Europeană în viitorul exerciţiu financiar.

Flutur a spus că din acest motiv Consiliul Judeţean Suceava îşi propune să deschidă noi posibilităţi de cooperare cu administraţiile publice locale în domeniile de interes comun, precum turismul, care să conducă pe termen mediu şi lung la o dezvoltare durabilă în zonă. El a anunţat că va propune plenului Consiliului Judeţean, în prima şedinţă, să aprobe asocierea judeţului Suceava cu cele trei staţiuni turistice de interes naţional în vederea înfiinţării Organismului de Management al Destinaţiei, la care să adere, pe viitor, toate localităţile interesate din judeţ, dar şi ONG-uri, asociaţii de profil sau agenţi economici.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului CJ Suceava se va asocia cu staţiunile Gura Humorului, Câmpulung Moldovenesc şi Vatra Dornei pentru proiecte comune în turism.
 Vizualizări articol: 1108 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
CJ Suceava se va asocia cu staţiunile Gura Humorului, Câmpulung Moldovenesc şi Vatra Dornei pentru proiecte comune în turism0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei