Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 24 ian 2019 - Anul XXIV, nr. 19 (7020)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Caritabil

Grupul de Iniţiativă pentru înfiinţarea Fundaţiei Comunitare Bucovina organizează astăzi un eveniment la Patinoarul Artificial Areni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Grupul de Iniţiativă (GI) pentru înfiinţarea Fundaţiei Comunitare Bucovina organizează astăzi, 24 ianuarie, între orele 16:00-19:30, un eveniment caritabil la Patinoarul Artificial Areni. Organizatorii invită sucevenii de orice vârstă la evenimentul "Bucovina pi patini... pi buni!", o acţiune cu multă distracţie, sport, muzică şi, la final, cu o horă ca în Bucovina. „Vino să vezi ce surprize ţi-am pregătit. Avem concert cu oameni faini, avem prezentator, avem bunătăţi şi distracţie pe gheaţă pentru cei mari şi cei mici. Tudor Pleteane prezintă distracţia, iar Alexandra Cuzaşi Andrei Ceobanu ne vor încânta cu vocile lor. Atenţie! Ia-ţi talentul de patinator la tine sau îţi poţi încerca norocul, vom avea întreceri şi tombole”, este îndemnul organizatorilor.

Accesul se va face pe baza unor brăţări individuale care vor putea fi achiziţionate sub forma unei donaţii. Dorinţa Grupului de Iniţiativă (GI) pentru Fundaţia Comunitară Bucovina este de a reuşi să se alăture celor 16 fundaţii comunitare care există în România şi unui lanţ internaţional de câteva mii aflate sub aceeaşi ”umbrelă”, Romanian American Foundation, administrat în România de către Asociaţia pentru Relaţii Comunitare (ARC).

Ruxandra Cezara Lazariuc, care face parte din Grupul de Iniţiativă (GI) al Fundaţiei Comunitare Bucovina, a precizat faptul că legislaţia actuală în vigoare prevede ca o fundaţie să aibă un capital social de aproximativ 50.000 de dolari. Cei de la RAF - Romanian American Foundation au decis să investească 25.000 de dolari în acest proiect, urmând ca cealaltă jumătate de sumă să fie strânsă cu ajutorul evenimentelor pe care le vor organiza cei din GI - Fundaţia Comunitară Bucovina. „Pentru ca şi Suceava să facă parte din această reţea, dorim înfiinţarea unei astfel de fundaţii. Evenimentul de faţă are ca scop promovarea acestui concept în rândul cetăţenilor şi strângerea de fonduri pentru înfiinţarea Fundaţiei Comunitare Bucovina”, a completat Ruxandra Cezara Lazariuc.

 

Donaţii pentru înfiinţarea Fundaţiei Comunitare Bucovina

Evenimentul caritabil de joi, 24 ianuarie, organizat cu sprijinul Primăriei municipiului Suceava, care are în vedere înfiinţarea Fundaţiei Comunitare Bucovina, îşi va propune crearea unor „poduri de acces” între donatori şi cauze, nevoi şi soluţii. Mai mult, va oferi donatorilor consiliere filantropică şi va căuta proiectele care se potrivesc cel mai bine cu misiunea lor, asigurând sprijin şi o platformă unde se pot strânge fonduri, pentru construirea unui viitor mai bun.

Grupul de Iniţiativă urmăreşte nevoile prioritare ale comunităţii bucovinene, structurate din perspectiva tinerilor, a persoanelor cu dizabilităţi. Se vor avea în vedere programe educaţionale, programe de protecţie şi sterilizare a animalelor fără stăpân, amenajarea de spaţii verzi în scop recreativ şi agrement din cartiere şi dezvoltarea spiritului civic în vederea rezolvării împreună a problemelor comunitare. Rezervări se pot face pe https://goo.gl/forms/tVwwvL4osnP6ATkr2.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Grupul de Iniţiativă pentru înfiinţarea Fundaţiei Comunitare Bucovina organizează astăzi un eveniment la Patinoarul Artificial Areni.
 Vizualizări articol: 1326 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Grupul de Iniţiativă pentru înfiinţarea Fundaţiei Comunitare Bucovina organizează astăzi un eveniment la Patinoarul Artificial Areni0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei