Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 24 ian 2019 - Anul XXIV, nr. 19 (7020)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Răsturnare de situație în cazul accidentului în care a murit Gabi Rîpan: tânărul de la volan nu ar fi fost drogat

Joi, 24 Ianuarie 2019 (11:04:18)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Șoferul în vârstă de 19 ani care a provocat accidentul din noaptea de 20 spre 21 ianuarie, la intrarea în Cluj Napoca, dinspre Huedin, soldat cu moartea tinerei sucevence Gabi Rîpan, nu era drogat, a transmis chiar poliția clujeană. Această informație vine după ce imediat după accident tot poliția clujeană transmitea într-un comunicat de presă că „în urma testelor preliminare efectuate la unitatea medicală se pare că tânărul ar fi consumat substanțe psihoactive”. Mai concret, rezultatele probele de sânge recoltate de medicii de la UPU Cluj sunt contrazise acum de Buletinului de Analiză Toxicologică de la Institutul de Medicină Legală. „Urmare a accidentului din 21 ianuarie 2019, produs în afara localității Florești, a fost înregistrat un dosar penal, cercetările fiind efectuate cu privire la săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe. Accidentul s-a soldat cu decesul unei persoane, rănirea gravă a conducătorului auto, existând indicii cu privire la existența substanțelor psihoactive în organismul acestuia din urmă.În urma primirii Buletinului de Analiză Toxicologică de la Institutul de Medicină Legală, vă comunicăm faptul că rezultatul este negativ în ceea ce privește existența substanțelor psihoactive sau a alcoolului în organismul șoferului implicat în accident, deși testele inițiale, preliminare, de la unitatea de primiri urgențe, au indicat prezența unei substanțe psihoactive”. Cercetările vor fi continuate de către polițiști sub supravegherea unității de parchet competente, având în vedere și rezultatul analizelor toxicologice” a transmis Poliția Cluj.Poliția clujeană nu precizează dacă această contradicție urmează a fi analizată suplimentar, printr-o expertiză dispusă în dosar. Este posibil ca rezultatele inițiale să fi fost influențate de vreun medicament sau poate de suplimentele luate de tânăr pentru sala de forță, însă acestea sunt doar presupuneri deocamdată.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Răsturnare de situație în cazul accidentului în care a murit Gabi Rîpan: tânărul de la volan nu ar fi fost drogat.
 Vizualizări articol: 8019 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.25/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.3 din 8 voturi
Răsturnare de situație în cazul accidentului în care a murit Gabi Rîpan: tânărul de la volan nu ar fi fost drogat3.358

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei