Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 23 iul 2018 - Anul XXIII, nr. 163 (6873)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   5 imagini |   ø fişiere video

Preţuire

Cuplurile care au împlinit 50 de ani de la căsătorie, sărbătorite la Fălticeni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Primăria Fălticeni şi parohia “Învierea Maicii Domnului” au sărbătorit, vineri, 20 iulie, cuplurile care au împlinit sau urmează să împlinească 50 ani de căsătorie în anul 2018. Împreună cu cele 32 de cupluri care sunt de jumătate de veac împreună au fost şi 3 cupluri care au împlinit 60 de ani de căsătorie, naşi fiindu-le doi tineri căsătoriţi anul acesta, Cătălin - Ştefan şi Loredana Bulaicon.

Evenimentul a început cu o slujbă de binecuvântare oficiată de doi preoţi, Neculai Apostol, de la Parohia Grădini, şi preotul slujitor al catedralei, Ionuţ Suditu. Alături de cele 35 de cupluri au fost senatorul Ioan Stan, deputatul Alexandru Rădulescu, primarul Cătălin Coman şi viceprimarul Constantin Bulaicon.

“Vă readuceţi aminte cu bucurie cât de fericiţi eraţi acum 50 de ani? Acum sunteţi şi mai împliniţi şi mai fericiţi. Ne rugăm bunului Dumnezeu să trimită asupra dumneavoastră, asupra fiilor, nepoţilor şi strănepoţilor, binecuvântare, iar noi, cei mai tineri, să vă urmăm exemplul. Să vă dea Dumnezeu ani mulţi, binecuvântaţi şi vă mulţumim că aţi poposit în această sfântă biserică aducând slavă lui Dumnezeu şi mulţumire pentru binecuvântata viaţă pe care o aveţi şi  pe care trebuie să o duceţi mai departe. Noi să vă urmăm exemplul, venim şi noi din urmă şi să ne aşteptaţi când vom veni şi noi la 50 de ani de împreună vieţuire. Dumnezeu să vă binecuvânteze”, a fost mesajul preotului Ionuţ Suditu către cei sărbătoriţi 

Manifestarea, devenită deja tradiţională, a continuat la Pensiunea Iristar, unde sărbătoriţii au avut parte de o aniversare a nunţii de aur ca „la carte”, cu muzică şi masă festivă. “Mirii de aur” au fost felicitaţi de primarul Cătălin Coman, care le-a înmânat diplome, un premiu în bani de 200 de lei, un buchet de flori şi un pachet cu produse cosmetice.

„Este un moment emoţionant, este un moment frumos şi nu putea fi mai potrivit locul în care sărbătorim acest moment decât aici, sub cupola acestei biserici. Sunteţi prima generaţie pentru care oficiem această slujbă de bucurie în noua catedrală din Fălticeni. Vreau să vă mulţumesc pentru tot ceea ce aţi făcut pentru noi, pentru comunitate. Suntem mândri de realizările dumneavoastră, de cum v-aţi crescut copiii şi de cum aveţi grijă de nepoţi şi strănepoţi. Ţin să vă transmit întreaga recunoştinţă a tuturor fălticenenilor. Vreau să adaug la cele spuse de preacucernicii părinţi că sunt 50 de ani de dragoste, 50 de ani de muncă, 50 de ani de bune intenţii şi de credinţă”, a spus Cătălin Coman.

Primarul Cătălin Coman a rugat cele 35 de cupluri să-i fie alături şi lui atunci când va împlini 50 de ani de căsătorie. Şi deputatul Alexandru Rădulescu a felicitat cele 35 de cupluri, subliniind că acestea sunt un model pentru toată lumea. „În această perioadă, când auzim tot felul de năzbâtii despre familia românească, dumneavoastră reprezentaţi un exemplu şi fundamentul unei societăţi normale pe care noi trebuie să o îmbrăţişăm”, a spus Alexandru Rădulescu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cuplurile care au împlinit 50 de ani de la căsătorie, sărbătorite la Fălticeni.
 Vizualizări articol: 1406 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cuplurile care au împlinit 50 de ani de la căsătorie, sărbătorite la Fălticeni0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei