Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 23 iul 2018 - Anul XXIII, nr. 163 (6873)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Zilele Dornei

Irina Rimes a cucerit publicul din Vatra Dornei, care i-a cântat „La mulți ani!”, cu anticipație

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Zilele Municipiului Vatra Dornei, festival care an de an aduce bucurie turiștilor și localnicilor din frumoasa stațiune turistică montană, a avut ca invitat special, sâmbătă seara, pe micuța și simpatica Irina Rimes, cântăreața moldoveancă care se bucură de un mare succes în România, cea mai nouă realizare fiind participarea în juriu la „Vocea României”.

Înaintea ei, pe scenă au urcat două trupe din Bistrița – orașul învecinat, Punkarta și The Boulevard, care s-au dovedit surprinzător de bune. În vreme ce  Punkarta a venit cu repertoriul propriu, apreciat de o parte din spectatori, în special tineri, care le cunoșteau deja melodiile, The Boulevard și-au demonstrat măiestria cu cover-uri cunoscute din muzica românească, de la melodiile trupei Compact, Phoenix, până la hituri recente, de la Smiley, Lidia Buble și Carla’s Dreams.

„Cireașa de pe tort” a fost Irina Rimes, care a apărut pe scenă pe ritmurile melodiei „Cupidon”, unul dintre hiturile cu mare succes la public, după o scurtă introducere făcută de simpaticul prezentator Doru Bighiu, vocea și chipul acestui eveniment de ani și ani de zile, care a dezvăluit publicului că fix într-o lună de zile, pe 22 august, cântăreața își va sărbători ziua de naștere.

Concertul Irina Rimes a continuat cu melodii precum „Ce s-a întâmplat cu noi?”, „Piesa noastră”, „Cosmos”, „Octombrie roșu” și „Bolnavi amândoi”, în pauzele dintre acestea cântăreața spunând că piesele ei sunt mai „miorlăite”, încât nu se potrivesc celor care vor multă agitație, dar, cu toate acestea, în fața scenei s-au adunat sute de tineri care au cântat și au dansat împreună cu ea.

La finalul concertului, Irina Rimes a cântat piesa „Visele”, piesa care a consacrat-o, spre bucuria fanilor.

Dar când să plece, Irina Rimes a fost oprită pe scenă de Doru Bighiu, care i-a făcut surpriza de a-i cânta alături de publicul numeros, „La mulți ani!”, cu anticipație, cu fix o lună înainte de a împlini 27 de ani.

Festivalul Zilele Vatra Dornei a continuat duminică, de la ora 14:00, cu spectacolele de muzică populară susţinute de Ioana Moraru şi grupul „Cântec de Muncă”, Miruna şi David Ţăran, Teodora Negrea, Elisa Hechelciuc, Grigore Gherman, Ansamblul Folcloric „Bujorul de munte” Cârlibaba, Dinu Iancu Sălăjan, Pamfil Roată şi Ansamblul Folcloric „Dorna Dorului”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Irina Rimes a cucerit publicul din Vatra Dornei, care i-a cântat „La mulți ani!”, cu anticipație.
 Vizualizări articol: 1713 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Irina Rimes a cucerit publicul din Vatra Dornei, care i-a cântat „La mulți ani!”, cu anticipație3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei