Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 23 iul 2018 - Anul XXIII, nr. 163 (6873)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Toamnă gri, nu cred că o să mai vii!

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

A început Liga 1 și nu-ți vine să crezi că a trecut un campionat mondial peste noi: lucrurile sunt exact așa cum le-am lăsat, neschimbate, fixate ca fosila-n rocă. CFR nici acum nu e în stare să bată pe teren propriu o echipă de mijlocul clasamentului. Deși cu alt antrenor, campioana face tot 1-1, scorul neputinței din campionatul trecut, ba chiar după același scenariu, adică deschizând scorul! Iar FCSB, cu același antrenor, pierde lamentabil în fața unei echipe care trebuie reinventată sezon după sezon. Desigur, cele două schimbări la pauză sunt și ele obligatorii când echipa e condusă. Pentru cele două reprezentante ale noastre în Europa urmează marți și joi partidele din turul doi preliminar al Ligii Campionilor și Ligii Europa. E o fază aproape umilitoare, dacă vor să se califice în grupe vor trebui să dispute nu mai puțin de trei duble. CFR are plasa de siguranță la așa-numitul play-off, fiind repartizată în Liga Europa dacă pierde, dar până acolo oricum trebuie să treacă două tururi, iar primul e cu suedezii de la Malmo, aflați la jumătatea campionatului. Orice s-ar spune, nu sună bine, din partea clujenilor e nevoie de mult mai mult decât am văzut sâmbătă. În ce-o privește pe FCSB, echipa are parte de eterna poveste a investițiilor lui Becali, pe care Stoica nici nu-și dă seama c-ar trebui să-i fie jenă s-o pomenească la conferințe. Așadar, dacă se vor califica în grupe, adică vor fi siguri de niște bani, vor mai aduce jucători, dacă nu, Becali cu mila. Rezultate, apoi investiții, asta e logica după care se ghidează stăpânul FCSB.

Sunt motive întemeiate pentru scepticism extrem în toamna asta, adică fără grupe pentru echipele din România. CFR are nevoie în primul rând să se adune pentru a trece de Malmo, iar apoi să aibă noroc la tragerea la sorți din turul 3, în timp ce pe FCSB presimt că o va lăsa norocul proverbial din brațe la unul din tururile următoare, asta însemnând că va da peste un adversar prea tare pentru lotul actual. Pe lângă ele, Viitorul a dat deja din turul 2 peste o echipă grea, Vitesse, în timp ce Craiova, singura care va debuta în faza următoare, nu va fi cap de serie, plus că plecările din lot nu o recomandă pentru performanță nici măcar la intern. În cazul în care fotbalul românesc chiar va rămâne și în afara Europei, nu m-aș mira să-l aud pe Burleanu, prin noiembrie, spunând că echipele noastre s-ar fi calificat fără probleme în primăvara europeană...

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Toamnă gri, nu cred că o să mai vii!.
 Vizualizări articol: 1138 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Toamnă gri, nu cred că o să mai vii!5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei