Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 20 iul 2018 - Anul XXIII, nr. 161 (6871)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Politic

Gheorghe Flutur consideră că în PNL este nevoie de o întâlnire cu toată baza partidului

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Liderul liberalilor suceveni, Gheorghe Flutur, consideră că în PNL este nevoie de o întâlnire urgentă cu toată baza partidului pentru a rezolva problemele care mai sunt în acest partid. Gheorghe Flutur a dezvăluit ieri, în cadrul unei conferinţe de presă, care au fost temele pe care le-a prezentat în cadrul întâlnirii care a avut loc la sediul central al PNL, la care au participat mai mulţi lideri din fostul PDL. La întâlnire a participat şi fostul copreşedinte al PNL Vasile Blaga, la discuţii fiind prezenţi şi preşedintele PNL şi al CJ Suceava, Gheorghe Flutur, primarul Clujului, Emil Boc, şi primarul din Alba Iulia, Mircea Hava.

În cursul zilei de ieri, Flutur a spus că prima temă pe care personal a prezentat-o în cadrul acestei întâlniri a fost necesitatea unei întâlniri cu tot partidul. „Acea întâlnire care a fost între foştii PDL-işti trebuie urgent urmată de o întâlnire cu baza întreagă a partidului. Nu pe bucăţele. Nu a fost rău că ne-am întâlnit o parte dintre noi. Mai sunt anumite probleme la care trebuie găsite nişte răspunsuri. Dar trebuie urgent ca tot partidul să se întâlnească. Nu doar PDL-işti. Pentru că noi suntem Partidul Naţional Liberal, şi asta am cerut în discursul meu”, a spus Gheorghe Flutur.

El a adăugat că o altă temă prezentată este necesitatea ca PNL să devină partidul în jurul căruia să se coaguleze întreaga dreaptă românească. Gheorghe Flutur a subliniat că din punctul său de vedere PNL are obligaţia să dea semnalul de coagulare a dreptei, în perioada următoare, pentru câştigarea următoarelor rânduri de alegeri. „România are nevoie de asta. Când şi cum se va întâmpla nu ştiu, dar trebuie să dăm semnalul că dorim această coagulare. Întâi să ne armonizăm în casă lucrurile între noi, apoi pasul următor este să dăm semnale de colaborare şi de coagulare a dreptei pe un proiect curajos pentru perioada următoare, pentru a putea guverna”, consideră liderul PNL Suceava.

 

Flutur: „Nu există două partide, PDL şi PNL, există doar PNL”

Gheorghe Flutur a mai spus că în discursul său a susţinut că PNL trebuie să răspundă unor mari provocări şi să explice ce vrea să facă cu România atunci când va ajunge la putere. „Noi trebuie să le explicăm oamenilor, să vadă că avem coerenţă şi că avem un program. Sunt câteva provocări mari la care PNL trebuie să răspundă. Una dintre ele este discrepanţa uriaşă între regiunile istorice între Moldova, Transilvania şi sudul ţării. Şi aici Moldova este cea mai afectată şi ne vizează şi pe noi direct, în special prin lipsa de autostrăzi. A doua provocare este, din punctul meu de vedere, o chestiune de solidaritate între generaţii. Lipsa forţei de muncă, migraţia puternică şi în special a generaţiei tinere. Poate că cineva trebuie să-şi pună problema cine o să plătească pensiile celor care au dreptul dacă generaţia tânără are carte de muncă în altă ţară. Şi cred că astea sunt probleme la care PNL trebuie să dea răspuns foarte repede”, a explicat Gheorghe Flutur.

Făcând referire la întâlnirea de miercuri a unora dintre foştii lideri PDL, el a precizat că aceasta a fost una informală, „a fost ceva sănătos şi a fost făcută la sediul de partid”. Flutur consideră că cel mai important pentru PNL este ceea ce vrea să facă cu România. ”Ca să faci cu România trebuie să ai ordine în casă. Şi ca să ai ordine în casă trebuie să pui cărţile pe masă. Sunt lucruri care în orice partid există”, a spus Gheorghe Flutur, care a mai declarat că din punctul său de vedere PNL are o cadenţă bună pentru perioada următoare, dar şi că „nu există două partide, PDL şi PNL, există doar PNL”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Gheorghe Flutur consideră că în PNL este nevoie de o întâlnire cu toată baza partidului.
 Vizualizări articol: 1245 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Gheorghe Flutur consideră că în PNL este nevoie de o întâlnire cu toată baza partidului0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei