Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 20 iul 2018 - Anul XXIII, nr. 161 (6871)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Dasvidania şi la gară!

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Pentru a putea atârna această ediţie a Mondialelor în cui, să aruncăm o privire şi asupra jucătorilor. În primul rând, a propus un star adevărat, unul despre care să putem spune cu mâna pe inimă că va câştiga Balonul de Aur? Mă tem că nu, din moment ce încă se vehiculează printre candidaţi numele lui Ronaldo, adică al unui jucător eliminat în optimi. După finală, prin desemnarea celor mai buni, FIFA a vrut să împace pe toată lumea. Învingătorii au dat cel mai bun tânăr jucător, Mbappé, care putea fi foarte uşor cel mai bun în absolut. Acesta a fost ales însă Modric, de la învinşi. Nu s-a supărat prea tare Griezmann, el experimentase acum doi ani cum e să fii jucătorul turneului, dar să pierzi trofeul. În schimb, Hazard cred că are dreptate să se simtă nedreptăţit. Belgia a fost a treia, dar pe traseul ei spre finală s-au aflat Brazilia şi Franţa. Dacă Belgia s-ar fi aflat pe partea cealaltă, în locul Angliei, pe care a bătut-o în grupe fără a-şi face calcule meschine, atunci poate că s-ar fi schimbat rolurile, Croaţia jucând finala mică, iar Belgia pe cea mare. În definitiv, Franţa le-a învins pe amândouă, spre deosebire de Modric, lui Hazard i s-a întâmplat cu o fază mai devreme. Dar, într-adevăr, belgianul a fost un jucător creativ, fără trac indiferent de adversari, pe care i-a luat la mână de câte ori a avut ocazia. Belgienilor le-a revenit titlul de cel mai bun portar, Courtois, o alegere aproape de necontestat. Doar Schmeichel l-ar fi putut concura, dacă Danemarca rezista mai mult în turneu. La cum se prezintă tagma portarilor la acest moment, adevărate cazuri psihologice, e o bucurie că mai există portari sobri precum cei doi enumeraţi. Apropo de manifestări excentrice, Pogba a dat dovadă de infantilism în formă continuată după victoria finală, o latură a caracterului său care s-ar putea să nu-i permită nici pe mai departe atingerea potenţialului, pe care Ibrahimovic îl vede dincolo de stele. În fine, titlul de golgheter a fost adjudecat de Kane, de la cea de-a patra clasată, deci de un atacant care a jucat maximum de meciuri, dar a înscris 5 din cele 6 goluri în primele două partide, iar pe al 6-lea în optimi!

Acestea fiind scrise, arhivăm Rusia 2018. Aştept cu mare curiozitate ediţia hibernală din Qatar!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Dasvidania şi la gară!.
 Vizualizări articol: 1437 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Dasvidania şi la gară!5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei