Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 20 iul 2018 - Anul XXIII, nr. 161 (6871)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Recunoaştere

Peste 20 de personalităţi vor primi „Meritul Bucovinei” în cadrul Lunii Diasporei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Peste 20 de personalităţi vor primi distincţia „Meritul Bucovinei” în cadrul manifestărilor care vor fi organizate de Consiliul Judeţean Suceava în Luna Diasporei. Preşedintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, a prezentat, ieri, programul evenimentelor care vor avea loc în Luna Diasporei, acestea urmând să debuteze pe 28 iulie, când la Palatul Administrativ va avea loc o întâlnire între conducerea judeţului şi reprezentanţi ai unor instituţii locale şi centrale cu sucevenii din diaspora.

„Am invitat la această întâlnire persoane originare din judeţul Suceava care au poveşti de succes în lume, în domeniile în care activează. Deja sunt vreo 20 de confirmări ale unor personalităţi importante, cărora vrem să le ascultăm poveştile de succes. Şi m-aş bucura să acordăm această distincţie, <Meritul Bucovinei>, la cât mai multe personalităţi din judeţul Suceava”, a spus Flutur.

El a precizat că tot pe 28 iulie va fi vernisată o expoziţie la Muzeul Bucovinei, iar seara va fi organizat un spectacol cu muzică tradiţională din Bucovina. Gheorghe Flutur a spus că Luna Diasporei va continua cu târgul meşterilor populari din Muzeul Satului Bucovinean, între 3 şi 5 august. De asemenea, pe 4 august, pe Aeroportul „Ştefan cel Mare” Suceava va avea loc ediţia de anul acesta a mitingului aviatic Suceava Air Show. Preşedintele CJ Suceava a adăugat că în calendarul de evenimente sunt incluse un concurs de cântece de toacă, organizat pe 5 august, la Dumbrăveni, şi o tabără de creaţie pentru copii de etnie română din Ucraina, care va avea loc între 5 şi 12 august, în Vatra Dornei. Apoi, pe 9 august va fi organizată o acţiune pentru promovarea proiectelor „Start-up”, iar pe 14 august, la Putna se va desfăşura evenimentul „Trasee eminesciene”.

Flutur a precizat că pe 15 august începe proiectul „Pelerin în Bucovina”, pe trasee către Putna, Cacica şi Mănăstirea Hagigadar. Tot pe 15 august are loc şi „Sărbătoarea Diasporei” de la Cacica, precum şi sărbătoarea minorităţilor la Moldoviţa.

Gheorghe Flutur a declarat că Festivalul de Artă Medievală „Ştefan cel Mare”, din Cetatea de Scaun a Sucevei, va avea loc între 16 şi 19 august, la ediţia de anul acesta urmând să participe trupe din ţară şi din străinătate, respectiv Ucraina, Italia şi Serbia. El a mai spus că între 24 şi 26 august va avea loc festivalul Bucovina Rock Castle, seria evenimentelor urmând să se încheie pe 26 august, cu Sărbătoarea Muntelui de pe masivul Rarău.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Peste 20 de personalităţi vor primi „Meritul Bucovinei” în cadrul Lunii Diasporei.
 Vizualizări articol: 2048 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Peste 20 de personalităţi vor primi „Meritul Bucovinei” în cadrul Lunii Diasporei3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei