Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 3 iul 2018 - Anul XXIII, nr. 146 (6856)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Impracticabil

Drumul Ţibeni - Satu Mare, ca rută alternativă pentru ocolirea podului de la Milişăuţi, arată ca după bombardament

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Avariile care au apărut la podul de la Milişăuţi de peste râul Suceava, de pe DN 2H, după inundaţiile de la finalul săptămânii trecute, au dus la închiderea circulaţiei rutiere încă de duminică, 1 iulie, ora 6.00. Şoferii au fost sfătuiţi să circule pe rute ocolitoare. Reprezentanţii Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Iaşi au anunţat că pentru conducătorii auto au fost stabilite următoarele rute alternative: DN 17A (Ratoş - Dorneşti - Rădăuţi), respectiv DN 2K (Milişăuţi - Solca - Păltinoasa), în special pentru traficul uşor.

Un alt drum care poate fi folosit de şoferi este cel care se abate spre satul Ţibeni, traversează podul peste râul Suceava, trece prin Satu Mare, iar mai apoi se conectează cu DN 17A, aproape de intrarea în municipiul Rădăuţi.

Din păcate, această variantă este puţin viabilă, şi asta din cauza stării dezastruoase a drumului. Este vorba de o porţiune de circa 1,5 km, de la DN 2H şi până la intrarea în satul Ţibeni. Drumul nu este asfaltat şi prezintă gropi la fiecare pas, astfel încât circulaţia rutieră este posibilă doar pe riscul fiecărui şofer.

Câteva rabe de balast şi o minimă implicare din partea autorităţilor judeţene ar rezolva cât de cât problema acestui drum şi l-ar face oarecum circulabil. E o variantă de luat în seamă, mai ales că darea în folosinţă a podului de la Milişăuţi se anunţă o chestiune de lungă durată.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Drumul Ţibeni - Satu Mare, ca rută alternativă pentru ocolirea podului de la Milişăuţi, arată ca după bombardament.
 Vizualizări articol: 3516 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Drumul Ţibeni - Satu Mare, ca rută alternativă pentru ocolirea podului de la Milişăuţi, arată ca după bombardament5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Sirop concentrat de nuci verzi Poate fi o bază pentru lichior sau se poate folosi ca atare, diluat cu apă ori ceai, ca remediu naturist. Se face din nucile verzi tăiate bucăţi sau doar din coaja verde provenită de la curăţarea nucilor pentru dulceaţă. Are un gust neobişnuit,... Citeşte