Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 3 iul 2018 - Anul XXIII, nr. 146 (6856)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

Un incendiu deosebit de puternic a distrus o gospodărie și a omorât vaci și păsări

Marţi, 3 Iulie 2018 (13:53:07)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Un puternic incendiu izbucnit dintr-un atelier de tâmplărie a distrus în mare parte gospodăria unei familii din satul Capu Codrului, comuna Păltinoasa. Alarma de incendiu s-a dat în dimineața zilei de luni, în jurul orei 3.30. Militarii Gărzii de Intervenție Gura Humorului și ai Detașamentelor de Pompieri Câmpulung Moldovenesc și Suceava, împreună cu lucrătorii Serviciilor Voluntare pentru Situații de Urgență Cornu Luncii și Păltinoasa, au intervenit la fața locului cu 6 autospeciale cu apă. La sosirea echipajelor, ardeau generalizat acoperișul casei și anexele gospodărești, cu pericol de propagare la întreaga locuință, la o bucătărie de vară (anexă de locuit) și la proprietatea învecinată.Pompierii s-au luptat cu flăcările până în jurul orei 10.30. Incendiul a distrus atelierul de tâmplărie pe 30 mp, un depozit de furaje, un adăpost de animale, două magazii corp comun, acoperișul, podul și mansarda locuinței pe aproximativ 110 mp și circa 10 tone de furaje. Din păcate, și ce a mai rămas din casă este grav deteriorat. Focul a fost atât de puternic încât nu au putut fi salvate trei bovine și 30 de păsări de curte. Misiunea a fost grea pentru pompieri din mai multe puncte de vedere. Pe lângă violența focului, luni dimineață, la ora 6.00, o autospecială de la Gura Humorului, care transporta apă pentru mașinile de intervenție aflate la locul incendiului, s-a răsturnat pe o uliță a satului, din cauza că drumul s-a surpat, în urma ploilor abundente. Mașina a intrat în balans și s-a răsturnat pe o parte. Din fericire, cei doi pompieri militari care erau în autospecială nu au fost răniți. „Intervenția nu a fost afectată de acest incident, incendiul la acea oră fiind localizat, iar la fața locului erau prezente încă 5 autospeciale care au asigurat continuitate pentru furnizarea apei și lichidarea ultimelor focare”, a declarat sublocotenentul Alin Găleată, purtătorul de cuvânt al pompierilor militari suceveni. Revenind la incendiu, ancheta preliminară a pompierilor arată că flăcările au izbucnit din atelierul de tâmplărie, iar cauza probabilă a incendiului a fost efectul termic al curentului electric, generat de un conductor electric defect sau neizolat corespunzător.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un incendiu deosebit de puternic a distrus o gospodărie și a omorât vaci și păsări.
 Vizualizări articol: 3175 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Un incendiu deosebit de puternic a distrus o gospodărie și a omorât vaci și păsări0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Sirop concentrat de nuci verzi Poate fi o bază pentru lichior sau se poate folosi ca atare, diluat cu apă ori ceai, ca remediu naturist. Se face din nucile verzi tăiate bucăţi sau doar din coaja verde provenită de la curăţarea nucilor pentru dulceaţă. Are un gust neobişnuit,... Citeşte