Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 23 iun 2018 - Anul XXIII, nr. 138 (6848)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

Oportunităţi

Persoanele fizice din diaspora vor fi sprijinite să primească până la 40.000 de euro pentru înfiinţarea unei afaceri

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Suceava a găzduit joi a cincea ediţie a manifestării „Soluţii pentru dezvoltarea IMM-urilor 2018”, acţiune organizată de Conferinţele BTL Design şi trustul de presă Agora Group SA.

Liliana Agheorghicesei, preşedintele Federaţiei Femeilor de Afaceri din regiunea Nord-Est şi al Asociaţiei Patronatul Judeţean al Femeilor de Afaceri din Întreprinderile Mici şi Mijlocii Suceava, a prezentat proiectele prin care Patronatul Femeilor de Afaceri din IMM va sprijini persoanele fizice din diaspora să primească până la 40.000 de euro pentru înfiinţarea unei afaceri.

Constantin Cucoş, director sucursala CEC Bank Suceava, a prezentat o serie de oportunităţi de finanţare bancară, în timp ce Frăsina Apavaloaie, analist financiar la Fondul Naţional de Garantare a Creditelor pentru Întreprinderile Mici şi Mijlocii (FNGCIMM SA-IFN), a oferit date suplimentare despre ofertele de finanţare cu soluţii de garantare dedicate IMM-urilor.

Ion Radu, manager al programul de conferinţe „Soluţii pentru dezvoltarea IMM-urilor”, este de părere că Suceava este o zonă cu potenţial pentru mediul de afaceri. „Suceava are resurse şi poate să devină un motor regional de dezvoltare economică dacă firmele mici şi mijlocii vor avea infrastructura necesară pentru dezvoltare. Şi aici autorităţile locale sunt cele care au un rol primordial în stimularea dezvoltării companiilor din sectorul IMM prin investiţiile şi politicile publice pe care le promovează”, a arătat Ion Radu.

Organizatorii au pus la dispoziţia IMM-urilor participante un stand în care acestea au putut să-şi expună materiale tipărite de promovare a produselor şi serviciilor proprii în mod gratuit.

La sesiunea de dezbateri de joi s-a discutat şi despre rolul pe care îl au autorităţile locale în dezvoltarea mediului de afaceri. Pentru a răspunde întrebărilor, la eveniment au luat parte Silvia Boliacu, subprefect de Suceava, Ionela Savin, din partea Consiliului Judeţean Suceava, Dănuţ Burgheaua, director executiv AJOFM Suceava, precum şi Camelia Cocârlă, inspector la Inspectoratul Teritorial de Muncă Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Persoanele fizice din diaspora vor fi sprijinite să primească până la 40.000 de euro pentru înfiinţarea unei afaceri.
 Vizualizări articol: 2359 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Persoanele fizice din diaspora vor fi sprijinite să primească până la 40.000 de euro pentru înfiinţarea unei afaceri0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Pate de casa din ficat de pui Acest preparat este ideal pentru cei ce doresc să aibă în frigider fără mari eforturi o pastă tartinabilă gustoasă și fără adaosuri chimice, în cantitate suficientă și la un preț avantajos. Poate fi folosită și ca pastă pentru ornate... Citeşte