Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 23 iun 2018 - Anul XXIII, nr. 138 (6848)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Ediţia a XV-a

Cele mai bune proiecte de la etapa județeană a Concursului naţional „Mesajul meu antidrog”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Etapa judeţeană a Concursului naţional „Mesajul meu antidrog” 2018, ediţia a XV-a, cu tema „Pot Altfel!”, s-a finalizat cu jurizarea lucrărilor elevilor care, sub îndrumarea profesorilor coordonatori, şi-au exprimat, într-o formă de comunicare artistică, opiniile şi atitudinile lor în legătură cu consumul de droguri. Competiția a fost lansată de către Agenţia Naţională Antidrog (A.N.A.), prin Centrul de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Suceava, în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Suceava.

Conform regulamentului, la etapa naţională a concursului „Mesajul meu antidrog” vor participa câştigătorii locului I ai fazei judeţene.

Principalele criterii de evaluare a lucrărilor au urmărit încadrarea în cerinţe (tematică şi dimensiuni), promovarea mesajelor pozitive, originalitatea mesajului şi a subiectului ales, acurateţea stilului şi claritatea limbajului.

La secțiunea Eseu literar, gimnaziu, pe prima poziție s-a clasat Alexandra Albert, coordonată de prof. Teodora Sandu, iar pe locul al II-a s-a poziționat Cezar Baciu, îndrumat de prof. Sandu Teodora, ambii de la Şcoala Gimnazială nr. 2 Vatra Dornei.

La aceeași secțiune, liceu, Costin Gabriel Paţa, pregătit de prof. Simona Nicoleta  Piticariu, de la Liceul Tehnologic Dorna Candrenilor, a avut cel mai bun punctaj.

La Film de scurt metraj, liceu, premiul I i-a revenit lui Silvestru Grădinaru, coordonat de prof. Valentina Filip, de Colegiul Tehnic „Petru Muşat” Suceava, iar premiul al II-lea a mers la Cosmin Cremene, pregătit de prof. Mihaela-Nicoleta Ţiculeanu Ciurlică, de la Colegiul Tehnic „Petru Muşat” Suceava.

La Spot antidrog, liceu, echipa formată din Radu Bouaru și Tudor Lăzărescu, îndrumată de profesorii Gabriela Coajă,Antoneta Lăzărescu,Luminiţa Lăzărescu, de la Colegiul Naţional „Eudoxiu Hurmuzachi” Rădăuţi, a avut cel mai bun rezultat.

La Arte vizuale/ Fotografie, liceu, Răzvan Hulubaș, pregătit de prof. Valentina Filip, de la Liceul Tehnologic „Virgil Madgearu” Suceava, a ocupat locul I.

La Arte vizuale/ Desen, gimnaziu, clasamentul a fost următorul: Emilia Moroşan - locul I, Iuliana Maria Olteanu - locul II, Andreea Catrinar - locul III, elevele fiind coordonate de prof. Teodora Sandu, de la Şcoala Gimnazială nr. 1 Vatra Dornei.

La Arte vizuale/ Desen, liceu, podiumul este ocupat de: locul I - Andreea Albu, locul II - Rareș Teodorescu, Locul III - Denisa Palaghieanu, îndrumați de prof. Aura Mihoc, mențiune - Alida Hrișcă, îndrumată de Simona Nicoleta Piticariu,  de la Colegiul Naţional de Informatică „Spiru Haret” Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cele mai bune proiecte de la etapa județeană a Concursului naţional „Mesajul meu antidrog”.
 Vizualizări articol: 1711 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cele mai bune proiecte de la etapa județeană a Concursului naţional „Mesajul meu antidrog”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Pate de casa din ficat de pui Acest preparat este ideal pentru cei ce doresc să aibă în frigider fără mari eforturi o pastă tartinabilă gustoasă și fără adaosuri chimice, în cantitate suficientă și la un preț avantajos. Poate fi folosită și ca pastă pentru ornate... Citeşte