Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 22 iun 2018 - Anul XXIII, nr. 137 (6847)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Numărători de cartonașe

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Mai țineți minte când Șumudică spunea că sunt bani pe jos la pariuri? El se referea la tenis, o fi fost specialist, dar la fotbal au fost bani pe jos miercuri. Toate meciurile erau pe același tipic, cu favorite clare. Portugalia-Maroc, Uruguay-Arabia Saudită și Spania-Iran. Ei bine, toate trei rezultatele s-au înscris în acea categorie numită la pariuri ”handicap X”, adică victorie la limită, ceea ce înseamnă cote de peste 3, chiar 4. Că și scorurile au fost identice, 1-0, asta e altă poveste. Poate vă amintiți că în urmă cu câteva zile pomeneam despre intenția de a paria începând cu etapa a doua a grupelor, cu miză pe victorii la limită ale favoritelor, printre altele. Să nu vă închipuiți că m-am ținut de cuvânt și acum plesnesc de satisfacție! Dimpotrivă, mi-e ciudă, m-am luat cu altele și n-am apucat să pariez. Mi-e greu să cred că s-ar putea repeta o zi ca asta, un astfel de tren vine o singură dată. Cât despre exprimarea în joc a favoritelor, ați văzut și dumneavoastră cât de chinuită a fost. Pentru Ronaldo e bine că a mai bifat o partidă cu gol, dacă n-o ajunge campion mondial nu i-ar strica măcar titlul de golgeter. Cum nici Spania n-a putut mai mult de 1-0, ba chiar să zică mersi că a scăpat de egalare cu ajutorul arbitrajului video, iată că aceste două echipe sunt la egalitate perfectă, urmând a se departaja după ultimele partide. Cum nu e exclus să se repete iar scorurile (parcă aș vedea niște 2-0 de data asta), vom trece la criterii exotice de departajare, cum ar fi cartonașele. Măcar pentru o zi, ziariștii sportivi vor putea fi numiți numărători de cartonașe, nu de cornere! Deocamdată, portughezii au două galbene, spaniolii doar unul, dar la așa ceva greu se poate face o previziune (deși există pariuri pe cartonașe).

Strecor și puțin tenis, după un an de zile și-a făcut apariția pe teren Andy Murray. S-a întâmplat la Londra, pe iarbă, fiind învins cu greu de Kyrgios, 2-1 la seturi, ultimele două cu prelungiri! Între timp, la Halle, pe Federer l-au trecut toate apele cu Benoit Paire (mingi de meci salvate de ambele părți!), care l-a înnebunit cu scurtele. Se profilează un Wimbledon interesant.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Numărători de cartonașe.
 Vizualizări articol: 1638 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 5 voturi
Numărători de cartonașe5.055

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei