Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 23 iun 2018 - Anul XXIII, nr. 138 (6848)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   6 imagini |   ø fişiere video

Inaugurare

Ariata Events, cea mai nouă și elegantă sală de evenimente, de circa 400 de locuri, la ieșirea din Suceava spre Gura Humorului

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Ariata Events, cea mai nouă și elegantă sală de evenimente, de circa 400 de locuri, care se află la ieșirea din municipiul Suceava spre Gura Humorului (Strada Aleea Vămii, nr. 7 C) își va deschide porțile miercuri, 27 iunie, la ora 18:00. Deviza Ariata Events este „Despre clipe de fericire, viață și iubire!”. Cristina Pantelimon, proprietara Ariata Events, ne-a spus că totul a plecat de la o dorință: dorința de a construi un loc magic, despre vise, clipe de fericire, viață și iubire, pentru amintiri frumoase „unde vă puteți bucura alături de circa 400 de oameni”. Ariata Events Suceava este locul unde cele mai inedite dorințe ale clientului sunt apreciate și transpuse în realitate. „Punem accent pe ospitalitate, facem totul cu drag și pasiune. Orice eveniment ați avea în plan nu sunteți singuri. O echipă de profesioniști vă ghidează în direcția bună pentru ca totul să iasă perfect. Asigurăm consiliere de la semnarea contractului până în ziua evenimentului”, a precizat Ariata Events.

 

„Aria ta”, „Muzica ta”, „Fericirea ta”, „Visul îndeplinit”

Proprietara Ariata Events, Cristina Pantelimon, a mai completat că acest loc este unul deosebit, pentru că are o încărcătură emoțională. „Denumirea provine de la numele nepoțelei Ariana. De aici Ariata, adică <Aria ta>, <Muzica ta>, <Fericirea ta>, <Visul îndeplinit>al celor care doresc să-și organizeze cel mai frumos moment al vieții, nunta, în locația noastră, cu o arhitectură minimalistă, elegantă, cu corpuri de iluminat deosebite, cu o cromatică bine aleasă, un loc în care vor găsi meniuri personalizate, variate, <tradițional – reinterpretat>". Ariata Events va găzdui nu doar nunți, ci și spectacole, conferințe, evenimente de anvergură, pentru că este un spațiu generos, maleabil pentru orice eveniment. Foarte important este și faptul că Ariata Events are o parcare generoasă de aproape 200 de locuri.

 

Oferte pentru toate gusturile

Pe 27 iunie, la ora 18:00, Ariata Events, cea mai nouă sală de evenimente din Suceava, îi așteaptă pe tinerii îndrăgostiți care vor să-și unească destinele, pe viitorii miri care vor să aibă o nuntă de vis, să vină la o prezentare de meniuri (noile trenduri culinare), oferte care să-i inspire în alegerea celor mai potrivite elemente decorative pentru nuntă. Participanții vor avea parte de o atmosferă de vis creată de firme specializate în domeniu. „Dacă nu ai rezervat fotograful pentru nunta ta, acum ai șansa să îl găsești. Vor fi oferte rentabile la băuturi pentru evenimentul tău”, ne-au spus organizatorii acțiunii de miercuri. Evenimentul se adresează viitorilor miri și accesul se face pe bază de invitație. Relații suplimentare la telefon 0785 80 11 11; 0745 847 919. Ariata este o sală creată special pentru evenimente cu orice tematică și orice temă cromatică.
„Ingeniozitatea organizării, calitatea desăvârșită a decorațiunilor, atmosfera și grija față de detalii definesc locația noastră. Fie că vă doriți o seară de eleganță aristocratică și lux discret sau optați pentru o petrecere cu ritm și culoare, dans și bună dispoziție, vă oferim toate detaliile pentru a crea evenimentul perfect, de la arhitectura sălii, aranjamentele scaunelor, decorațiunile florale, până la meniuri ce satisfac orice exigență, pregătite de maestrul bucătar, sau ambianța muzicală pe care o doriți”, a mai spus echipa Ariata Events, care poate fi găsită la telefon: 0785 80 1111 sau contact@ariata.ro.

 

Oportunități pentru viitorii miri

Avantajul viitorilor miri care vor fi prezenți la evenimentul de miercuri, 27 iunie, de la ora 18:00, după cum ne-au spus organizatorii, este faptul că vor vedea exact cum ar putea arăta sala decorată pentru evenimentul lor (deoarece vor fi zone ale sălii decorate în stiluri diferite), vor vedea exact cum vor arăta farfuriile cu meniurile propuse pentru evenimente, vor degusta din mâncărurile preparate (astfel încât la realizarea meniului personalizat pentru evenimentul lor vor ști exact cum arată și ce gust are fiecare „piesă” culinară), vor putea discuta cu cei care oferă servicii foto-video, cu cei care au realizat decorurile și pot afla oferte rentabile la băuturi. Scopul evenimentului este acela de informare a viitorilor miri, de ghidare a lor în luarea cu ușurință a deciziilor referitoare la nuntă, pentru că organizarea nunții este în fapt o cursă contra cronometru, cu o mare încărcătură emoțională. Pentru cei care nu au rezervat sala pentru nunta lor, Ariata Events are locuri libere pentru 2018 și 2019.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ariata Events, cea mai nouă și elegantă sală de evenimente, de circa 400 de locuri, la ieșirea din Suceava spre Gura Humorului.
 Vizualizări articol: 7534 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ariata Events, cea mai nouă și elegantă sală de evenimente, de circa 400 de locuri, la ieșirea din Suceava spre Gura Humorului0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Pate de casa din ficat de pui Acest preparat este ideal pentru cei ce doresc să aibă în frigider fără mari eforturi o pastă tartinabilă gustoasă și fără adaosuri chimice, în cantitate suficientă și la un preț avantajos. Poate fi folosită și ca pastă pentru ornate... Citeşte