Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 14 iun 2018 - Anul XXIII, nr. 130 (6840)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

Unde fugim de-acasă...

Perioada 14 – 20 iunie

Superbet Castorii Suceava Streetball, ediția a II-a

Iulius Mall va găzdui în weekendul 16-17 iunie a doua ediţie a Superbet Castorii Suceava Streetball, eveniment dedicat celui mai popular sport urban de echipă, baschetul 3x3, care începând de la Tokyo 2020 se va afla în programul Jocurilor Olimpice. Înscrierile pentru turneu se fac doar online, pe www.3la3.ro, site-ul oficial al competiţiei, începând de luni, 11 iunie, de la ora 15.00, în limita a 50 de echipe înscrise, sau până miercuri, 13 iunie, ora 23.00. Fiecare echipă poate fi alcătuită din minimum trei şi maximum patru jucători.

 

Joi, 14 iunie

Expoziţia Internaţională de Grafică Satirică Bucovina – România, ediţia a XII-a

În foaierul Muzeului de Istorie va avea loc joi, 14 iunie, la ora 11:00, vernisajul Expoziției Internaţionale de Grafică Satirică Bucovina – România, ediţia a XII-a. Evenimentul este organizat de Muzeul Bucovinei, Consiliul Județean Suceava și Asociaţia “Gândeşte” – gândește.org. Tema din acest an a Expoziţiei Internaţionale de Grafică Satirică Bucovina este „Dacă nu citești la timp, înțelegi prea târziu!”.

 

Recital de lieduri şi canzonette, joi, pe scena Universităţii

Auditoriumul ”Joseph Schmidt” al Universităţii din Suceava va fi joi, 14 iunie, gazda recitalului extraordinar al sopranei Bianca Luigia Manoleanu şi al pianistului Remus Manoleanu, de la Universitatea Naţională de Muzică Bucureşti. „Recital de lieduri şi canzonette” se va desfăşura cu începere de la ora 19.00. Preţul unui bilet este de 5 lei şi poate fi procurat şi online de pe ccs-sv.ro, biletesuceava.ro sau de la sediul Casei de Cultură a Studenţilor, instituţie organizatoare. „Duoul Bianca şi Remus Manoleanu devine binecunoscut în ultimii ani, prin turnee efectuate în: Olanda, Germania, Japonia, America, Ungaria, Siria. Creaţia contemporană de lied românesc reprezintă o prioritate. Susţin numeroase recitaluri cu prime audiţii româneşti şi lucrări contemporane din repertoriul universal”, transmit organizatorii. Informaţii şi detalii la 0752 092 606.

 

„D'ale carnavalului”, la Teatrul "Matei Vișniec"

„D'ale carnavalului”, la Teatrul "Matei Vișniec", de la ora 19:00. Regie: Tudor Lucanu. Actori: Cosmin Panaite, Cătălin Ștefan Mîndru, Sebastian Bădărău, Clara Popadiuc, Alexandru Marin, Delu Lucaci, Horia Butnaru, Răzvan Bănuț, Cristina Florea, Diana Lazăr. Prețul unui bilet este 20 de lei/ 10 lei (elevi, studenți și pensionari). Relații și rezervări, la telefon: 0759048677; bilete@teatrulmateivisniec.ro. (Luni-Vineri între 8:00-14:00) Eliberări bilete: Luni-Vineri între 13:00-16:00.

 

Vineri, 15 iunie

Expoziția de pictură „Bucovina Magică”, la Casa de Cultură „Platon Pardău” din Vatra Dornei

Primăria municipiului Vatra Dornei, prin Casa de Cultură „Platon Pardău” și Asociația Scriitorilor și Artiștilor din Țara Dornelor, organizează expoziția de pictură „Bucovina Magică”. Vernisajul expoziției va avea loc vineri, 15 iunie, de la ora 17:00, la Salonul Alb al Casei de Cultură „Platon Pardău”. Va expune artistul plastic Valentina Anichiței – Petrescu. Expoziția este dedicată Zilei Universale a Iei. Prezentatori: Violeta Codorean, Paraschiva Abutnăriței.

 

Sâmbătă, 16 iunie

Concursul judeţean de muzică ușoară „Vocea Bucovinei”, la Shopping City Suceava

Asociaţia de ajutorare a copiilor şi tinerilor dotaţi, talentaţi şi din sistemul de protecţie a copilului aflat în dificultate „Euroactiv” şi Shopping City Suceava, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Suceava, Palatul Copiilor Suceava, Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Suceava și Asociația ”JAM SHM” din Cernăuți (Ucraina), organizează sâmbătă, 16 iunie, începând cu ora 13:30, cea de-a V-a ediție a Concursului judeţean de muzică ușoară „Vocea Bucovinei”, eveniment ce va avea loc la Shopping City Suceava.

 

Curs de prim ajutor organizat de Parohia Mirăuți

Parohia Mirăuți, în parteneriat cu Colegiul Național „Ștefan cel Mare” și Școala Postliceală Christiana – Suceava, organizează sâmbătă, 16 iunie, la ora 10:00, la Casa praznicală – sala mare, cursul „Învață să salvezi o viață!”, curs de prim ajutor: stop cardio-respirator, criza de epilepsie, accidente casnice (curs I). Intrarea este liberă în limita spațiului disponibil. Înscrieri și informații: pr. Florin Hostiuc, telefon 0744 304 470 sau la Biserica Mirăuți, str. Mirăuți, nr. 17.

 

Miercuri, 20 iunie

Trupa de jazz Gerdband concertează la Suceava

Trupa de jazz Gerdband concertează miercuri, 20 iunie, la Auditorium ”Joseph Schmidt”, începând cu ora 19,00.

Prețul unui bilet este de 10 lei sau 5 lei pentru studenți, elevi și pensionari. Spectacolul este organizat de Casa de Cultură a Studenților Suceava.

Aflată în turneu în România, trupa vine să cânte cele mai apreciate piese de pe cel mai recent album, Nevertheless, care propune un amestec interesant de jazz modern, îmbinat cu sunete parțial clasice, parțial pop.

Informații la 0752092606.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Unde fugim de-acasă....
 Vizualizări articol: 1047 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Unde fugim de-acasă...5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei