Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 14 iun 2018 - Anul XXIII, nr. 130 (6840)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


O fi mândră tot timpul?

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Încă nu i s-au adus Simonei Halep toate elogiile meritate pentru senzaţionala sa performanţă, în schimb a avut parte de o doză consistentă de fluierături şi de huiduieli care chiar dacă nu-i erau adresate ei direct, tot au nedumirit-o prin simpla lor prezenţă într-un moment în care cretinii care le-au emis s-ar fi cuvenit să se abţină. Numai că cretinul aşa se naşte şi aşa crapă, între aceste două momente derulându-i-se o viaţă de rahat, fără norme sociale, fără repere şi, ceea ce e cu adevărat demn de milă mai mult decât de silă, fără bucurii. Cretinul nu se poate bucura de mai nimic, ci doar de răul făcut, atunci când reuşeşte să facă un rău, să distrugă ceva, să strice ceva (în acest caz, bucuria unui număr considerabil de oameni prezenţi la festivitate). Ca să înţeleagă şi eventualii cretini care s-au bucurat atunci urmărind la televizor prestaţia cretinilor de la stadion: poate că sunt nenumărate motive pentru ca Firea să fie huiduită, dar numai în momentele alea nu era voie să o facă absolut nimeni. Nu e nevoie nici măcar de un neuron întreg pentru a pricepe acest lucru elementar. Am trăit şi eu un asemenea moment în 2014, pe scena de la Bucovina Rock Castle, când i-am prezentat pe Nazareth împreună cu Cătălin Nechifor, la data aia preşedinte al Consiliului Judeţean. O fi avut şi el destule motive de a fi huiduit, însă numai atunci nu: prezenţa lui Nazareth i se datora şi lui. După momentul ăla grotesc, i-am întrebat personal pe câţiva din cei care huiduiseră de ce au făcut-o. Doi nici nu-şi aminteau, doi au zis că habar n-aveau de ce au făcut-o, au fâşcâit şi huiduit doar pentru că cei din jurul lor făceau asta, iar unul era din capătul ălalalt de ţară, neavând habar cine era Cătălin Nechifor! Mă gândesc că şi cu Firea s-o fi întâmplat la fel, huiduiştii care nu ştiu de ce au huiduit fiind în bună măsură cam aceiaşi care ies în Piaţa Victoriei de vreun an şi jum'ate, evident fără a şti de ce o fac. După întâmplarea asta nefericită, Simona a găsit puterea de a mai zice că e mândră că e româncă. Mă întreb dacă e adevărat în totalitate, sau o fi, sărăcuţa, mândră de asta doar când e departe, printre străini. Aici, printre ai tăi, chestia asta îţi cam trece. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului O fi mândră tot timpul?.
 Vizualizări articol: 1321 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.3 din 12 voturi
O fi mândră tot timpul?2.3512

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei