Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 14 iun 2018 - Anul XXIII, nr. 130 (6840)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Părere

Deputatul Ioan Balan: „Mitingul PSD l-ar putea face invidios și pe Kim Jong-un”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Deputatul PNL de Suceava Ioan Balan a criticat în termenii cei mai duri acţiunile organizate de PSD şi modul în care sunt trataţi românii. Parlamentarul sucevean spune că la mitingul de sâmbătă oamenii au fost obligaţi să participe, iar cei de la PSD au folosit metode specifice anilor 80.

„Amenințări cu pierderea locului de muncă, amenințări cu pierderea beneficiilor sociale acordate prin lege, șantaj la adresa unor agenți economici care dispun de mijloace necesare, pe care au trebuit să le pună la dispoziția partidului-stat reprezintă numai câteva dintre metodele utilizate de Liviu Dragnea pentru a aduce oameni <entuziaști> la București ca să protesteze, așa cum spunea domnul Bădălău, împotriva <instituțiilor independente>. Nu pot să nu constat că cea mai mare parte a cheltuielilor ocazionate de acest eveniment megalomanic, ce l-ar putea face invidios și pe Kim Jong-un, au fost suportate indirect din banii cetățenilor. Mii de polițiști, jandarmi sau funcționari publici, plătiți din resurse publice, adică din banii cetățenilor, au fost folosiți de parcă aceștia erau simpatizanți PSD. Resurse importante - elicopetere, parcări, paznici - ale majorității instituțiilor publice din București și din țară au fost puse în slujba <marelui și iubitului> conducător”, a arătat Ioan Balan.

În fapt, după ce au acaparat aproape toate instituţiile statului, cei de la PSD vor să abată atenţia de la problemele importante cu care se confruntă societatea românească, afirmă Balan.

„Mitingurile, evenimentele inventate, știrile false și toate celelalte tertipuri pe care le utilizați au un singur scop! Să abată atenția populației de la furtul banilor de pensie din Pilonul 2, de la Marele Tun dat economiei naționale prin Fondul de Dezvoltare al lui Dragnea, de la bugetul care a rămas fără bani de pensii și salarii, de la prețurile care cresc precum Făt-frumos, de la numărul triplu de firme care se închid, de la deficitul comercial, de la autostrăzile, școlile și spitalele care au rămas doar pe hârtiile programului de guvernare PSD-ALDE”, a precizat Ioan Balan.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Deputatul Ioan Balan: „Mitingul PSD l-ar putea face invidios și pe Kim Jong-un”.
 Vizualizări articol: 1365 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Deputatul Ioan Balan: „Mitingul PSD l-ar putea face invidios și pe Kim Jong-un”3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei