Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 14 iun 2018 - Anul XXIII, nr. 130 (6840)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Eveniment

Peste 130 de modele de maşini vor fi expuse la Salonul Auto Bucovina

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Peste 130 de modele de maşini vor fi expuse, la finalul acestei săptămâni, în centrul Sucevei, în cadrul Salonului Auto Bucovina (SAB). Evenimentul este organizat de Camera de Comerţ şi Industrie Suceava,  împreună cu Primăria municipiului Suceava. Potrivit spuselor preşedintelui executiv al CCI Suceava, Lucian Gheorghiu, anul acesta se împlinesc 15 ani de la organizarea, în 2003, a primei ediţii SAB, acesta dând astfel întâlnire tuturor iubitorilor de fenomen auto şi specialiştilor din industria auto la cea mai complexă şi completă expoziţie a acestui domeniu.

Expoziţia va fi organizată pe esplanada Casei de Cultură din Suceava, în perioada 14 – 17 iunie a.c., programul de vizitare fiind între orele 09:00 -19:00, când sucevenii vor putea admira şi testa cele mai noi modele ale celor mai importanţi dealeri auto din judeţul Suceava şi Iaşi.

Lucian Gheorghiu a precizat că Salonul Auto Bucovina 2018 va îmbina experienţa ediţiilor organizate până în prezent cu dinamica contextului inovativ şi economic actual, venind cu o platformă dedicată ce se transformă pe perioada celor 4 zile de desfăşurare în cel mai mare centru de afaceri în domeniul auto din judeţ. „Evenimentul este susţinut de Primăria municipiului Suceava, fiind găzduit pe Esplanada Casei de Cultură din Suceava, unde sucevenii se pot bucura de desfăşurarea unor evenimente de amploare, printre care şi Salonul Auto Bucovina organizat de Camera de Comerţ şi Industrie Suceava, un eveniment deosebit, în primul rând pentru că industria auto este într-o dezvoltare aproape continuă”, a spus preşedintele executiv al CCI Suceava. În cadrul salonului vor fi prezente modele hibrid, modele electrice, modele care sunt de fapt automobilele viitorului. „Creşterea numărului de modele auto expuse, anul acesta fiind peste 130, al dealerilor şi firmelor specializate din domeniul auto participante confirmă faptul că acest eveniment este unul de importanţă regională, contribuind la promovarea imaginii produselor industriei auto, a unui întreg concept căruia i s-au adus plusuri de la o ediţie la alta”, a mai declarat Lucian Gheorghiu.

 

Cei mai importanţi dealeri de maşini vor avea oferte speciale pe perioada Salonului Auto Bucovina

De precizat că cei mai importanţi dealeri, respectiv Auto Schunn, Darex Auto, Eurospeed, Fetcom,  Revlaco Motors, Auto Mitric, Casa Auto Iaşi, prezintă publicului sucevean şi nu numai peste 20 de mărci auto, printre care Mercedes, Dacia,  Renault, Nissan, Toyota, Volkswagen, Audi, DAF, Iveco, Tatra,  Citroen,  Land Rover, Jaguar, Honda, Jeep, Peugeot, Mitsubishi, Opel, Mazda, Hyundai, precum şi firma specializată în domeniul de tuning auto Bucovina Tuning, firmele de asigurări Generali şi Destine Broker,  Diesel Service Bosanci, Romfour.

Această ediţie aduce şi în acest an, la Salonul Auto Bucovina 2018, maşini de epocă, limuzine, maşini hibrid şi multe alte mărci auto renumite, iar pentru al doilea an, la o astfel de manifestare va participa pictorul Adrian Mitu, care va prezenta o expoziţie de tablouri cu maşini pictate, utilizând o metodă inedită de coloristică cu cafea şi vin.

Lucian Gheorghiu a mai spus că pe perioada salonului auto, dealeri locali şi nu numai vor avea oferte, reduceri şi premii pentru cei care vor să achiziţioneze o maşină.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Peste 130 de modele de maşini vor fi expuse la Salonul Auto Bucovina.
 Vizualizări articol: 1825 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Peste 130 de modele de maşini vor fi expuse la Salonul Auto Bucovina0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei