Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 14 iun 2018 - Anul XXIII, nr. 130 (6840)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   5 imagini |   ø fişiere video

Siret

Țigări de aproape 80.000 de euro ascunse în caroseria unui microbuz, descoperite de polițiștii de frontieră suceveni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Lucrătorii de la graniță au dat o lovitură puternică contrabandei cu țigări, după ce marți la prânz au deturnat un transport ilegal de câteva zeci de mii de pachete, la Siret. Potrivit celor afirmate de ofițerul pentru relații publice de la Poliția de Frontieră Suceava, comisar-șef Ilie Poroch-Serițan, marțea trecută, în jurul orelor prânzului, un echipaj mobil de la Sectorul Siret a oprit pentru control, la ieșirea din orașul Siret, un microbuz marca Mercedes Benz Sprinter, înmatriculat în Ucraina, mașină condusă de Valerii B., în vârstă de 44 de ani, care era însoțit de Olga B., de 40 de ani, ambii cu dublă cetățenie româno-ucraineană. După primele verificări asupra mijlocului de transport, polițiștii de frontieră au descoperit un spațiu special amenajat între compartimentul marfă și compartimentul destinat pasagerilor, în care au observat mai multe pachete de țigări, condiții în care cei doi au fost conduși împreună cu microbuzul la sediul Poliției de Frontieră. Imediat a fost efectuat un control amănunțit în urma căruia au fost contabilizate 30.950 de pachete de țigări, țigări găsite în spațiul care fusese descoperit anterior, dar și în pereții dubli ai caroseriei, în tavanul microbuzului și într-o canistră din plastic. Țigările, în valoare de 363.000 lei, au fost ridicate în vederea confiscării, iar microbuzul folosit în activitatea infracțională, evaluat la 32.200 lei, a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor. Comisarul-șef Poroch-Serițan a precizat că pe numele celor două persoane procurorul de caz a emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de ieri ele urmau să fie prezentate în fața magistraților cu propunere de arestare preventivă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Țigări de aproape 80.000 de euro ascunse în caroseria unui microbuz, descoperite de polițiștii de frontieră suceveni.
 Vizualizări articol: 2332 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Țigări de aproape 80.000 de euro ascunse în caroseria unui microbuz, descoperite de polițiștii de frontieră suceveni5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei