Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 29 mai 2018 - Anul XXIII, nr. 118 (6828)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Noi investiţii

Încă un milion de lei pentru zona de agrement a Sucevei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Zona de agrement a Sucevei, amenajată la baza dealului Tătăraşi şi inaugurată la jumătatea lunii aprilie, va beneficia de noi facilităţi, care vor diversifica posibilităţile de divertisment ale vizitatorilor, în acelaşi timp fiind propuse lucrări care să faciliteze accesul acestora la obiectivele de interes, precum şi măsuri de creştere a siguranţei.

Mai exact, printr-un proiect de hotărâre de Consiliu Local, iniţiat de primarul Ion Lungu, se propune ca din sumele neutilizate din creditul acordat municipalităţii sucevene de către CEC Bank să fie realizate noi obiective de investiţii.

Unul dintre aceste obiective este realizarea etapei a II-a de amenajare a zonei de agrement Tătăraşi, în valoare de un milion de lei.

Printre lucrările de diversificare a posibilităţilor de divertisment propuse spre finanţare se numără realizarea unor sisteme de tiroliană şi escaladă pentru copii şi separat pentru adulţi, precum şi o pistă de bowling.

Proiectul include extinderea sistemului de alei către noile obiective, montarea unui grup de cişmele – pentru ca vizitatorii să aibă acces la apă potabilă, dar şi un sistem de udare a spaţiilor verzi.

Pentru creşterea gradului de securitate a vizitatorilor, dar şi a investiţiilor realizate, zona de agrement urmează să fie prevăzută cu un sistem de supraveghere video, dar şi cu balustrade de protecţie în zona de drum a lacului superior.

Suma propusă să fie alocată acestor investiţii reprezintă o treime din banii rămaşi neutilizaţi din creditul de la CEC, ca urmare a economiilor făcute la implementarea proiectelor propuse anterior spre finanţare.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Încă un milion de lei pentru zona de agrement a Sucevei.
 Vizualizări articol: 2973 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.29/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.3 din 7 voturi
Încă un milion de lei pentru zona de agrement a Sucevei2.357

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei