Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 29 mai 2018 - Anul XXIII, nr. 118 (6828)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Normal: Real!

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Vă mărturisesc că pe întregul parcurs din proaspăt încheiata ediţie a Champions' League, cum de altfel am spus-o şi în această rubrică de câteva ori, nu am avut nici o emoţie în privinţa câştigătoarei. Argumentul meu suprem de fan pe veci al Real-ului a fost unul, cred, de bun-simţ: Real a jucat atât de prost în întreg sezonul intern, încât singura şansă la vreun trofeu rămăsese doar în suprema competiţie continentală. Chestia care chiar m-a făcut fericit este aceea că înainte de fiecare din meciurile eliminatorii din această primăvară am dat scorul exact, martori fiind toţi ascultătorii Radio Top. Am greşit o singură dată, când doar din modestie am indicat cu un gol mai puţin pentru Real decât avea să scrie pe tabelă la finalul partidei! Încă mai tare am fost în privinţa finalei: am dat scorul de 3-1, cu menţiunea că personajul decisiv va fi Gareth Bale. Asta mi-a ieşit. Nu am ghicit marcatorii, pe lângă Bale, zicând că vor mai înscrie Ronaldo şi Marcelo. Ei, acum vine partea nasoală: Real a jucat mizerabil, măcar în prima parte, când m-a adus la disperare cu frecatul mingii, de parcă reinventase tiki-taka. Nu vreţi să ştiţi ce era la gura mea. Pe de altă parte, declar că-mi pare rău că Salah s-a accidentat, fiindcă dacă ar fi fost în teren până la capăt, n-ar fi fost loc de comentarii. Oricum, nu poate fi învinovăţit Ramos, fiindcă oricare fundaş din lume ar fi procedat, dacă putea, la fel. Mai degrabă Salah n-a ştiut să cadă. Sau este exagerat de fragil. Peste toate însă, neamţu'! Confirmare vie a faptului că cine se încurcă cu nemţi are de luat! Nu pricep de ce mai toţi îl mângâie pe creştet, îi şterg lacrimile, îi spun vorbe simţite, în loc s-o zică p-aia dreaptă: un tolomac, un bivol căruia i-a căzut stadionul în cap numai la gândul că dă ochi cu ditamai fotbaliştii! Altfel zis, o găină inaptă pentru performanţă. Singurul om care a spus ce trebuia spus e Gică Craioveanu: "Eu p-ăsta nu l-aş lua să apere nici la Slatina!". Acu', că s-a terminat, vă reamintesc pentru a mia oară vorbele de care sunt foarte mândru: Real nu e cea mai bună echipă din Spania, ci "doar" din  Europa! La anu' o luăm pe-a 14-a, staţi liniştiţi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Normal: Real!.
 Vizualizări articol: 1914 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 4 voturi
Normal: Real!3.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Penal: Real! trimis de
(29 mai 2018, 14:34:48
Pentru un privitor neutru, Real-ul de anul acesta e cea mai proastă echipă care a ridicat trofeul de cînd se joacă în noul format.

Fără erorile flagrante de arbitraj pe care le știm cu toții, o echipă cu jocul ăsta s-ar fi oprit prin sferturi. De finală, ce să mai spunem?! După intervenția sa, Sergio Ramos ar fi trebuit să vadă nu cartonașul roșu (n-a primit nici galben) ci direct cătușele. Iar cele două goluri de curtea școlii nu-i fac cinste lui Karius, dar nici Real-ului, care a câștigat meciul mai mult datorită lor.

Concluzie: Real Madrid 2018 = deserviciu adus fotbalului.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei