Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 29 mai 2018 - Anul XXIII, nr. 118 (6828)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Suspiciuni

Bărbat găsit mort, duminică, pe o toloacă din Milişăuţi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Cadavrul unui bărbat în vârstă de 44 de ani a fost descoperit duminică dimineaţă, pe o toloacă din oraşul Milişăuţi. Descoperirea a fost făcută de către un vecin al victimei, care a anunţat imediat autorităţile. La faţa locului au ajuns poliţiştii criminalişti, care au demarat cercetările pentru a elucida cum s-au petrecut lucrurile şi care ar fi cauza morţii bărbatului.

Primele verificări făcute de poliţişti au condus la faptul că moartea bărbatului ar putea fi suspectă, după ce acesta băuse cu o seară în urmă, împreună cu nişte rude de-ale sale, din satul Dănila. În timpul nopţii sătenii din zonă spun că au auzit scandal pe toloacă, însă nu s-a încumetat nimeni să meargă să vadă ce se întâmplă. Dimineaţă bărbatul zăcea fără suflare la câţiva metri de gospodăriile din zonă. Criminaliştii au luat probe de la faţa locului şi cercetările au fost preluate de către procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava.

 

Cadavrul bărbatului zăcea pe toloacă

Cadavrul bărbatului a fost descoperit la primele ore ale dimineţii, când unul dintre sătenii din zona toloacei a scos găinile din curte. Geta Şmandici, soţia celui care a văzut primul cadavrul, ne-a povestit: ”Da, soţul l-a găsit. A dat drumul la găini dimineaţă, a venit în casă şi a spus: <Este cineva, care cred că-i mort, la noi la poartă>. Eu l-am cunoscut cine e de departe şi am sunat-o pe cumnata lui să vină şi să vadă, că noi nu ne-am apropiat. Era în iarbă, cu faţa în jos. Aseară am auzit câinii lătrând, ei se certau, se înjurau, erau beţi pe drum.”

Sătenii spun că victima, Gheorghe Zaharia, era un bărbat muncitor, care nu se dădea în lături de la a lucra cu ziua prin vecini. Urma să plece în zilele următoare la muncă în Germania, iar de câteva săptămâni se jurase că nu mai consumă alcool. Întâlnirea însă cu un văr şi cu un nepot din Dănila l-a împins din nou spre patima băuturii. Au băut împreună sâmbătă după-amiază şi seara, după care au mers acasă la un frate de-al victimei, care însă a refuzat să bea cu ei. Cei trei au plecat în puterea nopţii peste toloacă, iar mai mulţi oameni care locuiesc în zonă spun că au auzit scandal, însă le-a fost frică să iasă afară, fiind întuneric. ”După 10-11 i-am auzit strigând <Unde-i privatul ăla? Unde-i privatul ăla?> şi înjurau de zor... Dimineaţă m-a anunţat vecina că e mort. Era băiat bun, a băut, s-a despărţit. Îi ajuta pe toţi pe aici la treabă, era foarte hărnicuţ. Dar cu verii lui din Dănila, aşa am auzit...”, ne-a povestit Lucia, o vecină a lui Gheorghe Zaharia.

 

Necropsia făcută luni a stabilit că victima a suferit un edem pulmonar, dosarul fiind preluat de procurori pentru elucidare

Criminaliştii au periat zona de la primele ore ale dimineţii de duminică, încercând să găsească indicii care să arate ce s-a întâmplat cu victima. Au fost ridicate mai multe probe de la faţa locului, existând suspiciunea unei morţi suspecte. Necropsia cadavrului, efectuată la 24 de ore după moartea bărbatului, a stabilit însă că moartea a fost patologică şi a fost determinată de un edem pulmonar. În acelaşi timp, criminaliştii au stabilit că pe suprafaţa corpului victimei nu au fost identificate urme de violenţă. Cercetările în acest dosar au fost preluate de către procurori, care încearcă să elucideze toate împrejurările care au stat la baza morţii bărbatului de 44 de ani.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bărbat găsit mort, duminică, pe o toloacă din Milişăuţi.
 Vizualizări articol: 3402 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bărbat găsit mort, duminică, pe o toloacă din Milişăuţi0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei