Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 29 mai 2018 - Anul XXIII, nr. 118 (6828)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Politic

Consilierul judeţean Gheorghe Apetrii a fost ales preşedinte al PSD Vatra Dornei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Consilierul judeţean Gheorghe Apetrii a fost ales preşedinte al Organizaţiei Municipale a PSD din Vatra Dornei. Conferinţa de alegeri a Organizaţiei Municipale Vatra Dornei a avut loc sâmbătă, 26 mai a.c., în prezenţa preşedintelui organizaţiei judeţene, senatorul Ioan Stan, a senatorului Virginel Iordache, a subsecretarului de stat Cristian Șologon, la alegeri fiind prezenţi şi primarii PSD şi preşedinţii organizaţiilor locale PSD din Bazinul Dornelor. În cadrul conferiţei a fost prezentat un bilanţ al ultimilor patru ani de activitate politică, fiind evaluată şi activitatea organizaţiei şi rezultatele din alegeri. În discursul său, preşedintele PSD Suceava, Ioan Stan, a apreciat activitatea depusă de organizaţie, concretizată prin rezultatul foarte bun la alegerile generale din decembrie 2016. Ioan Stan a spus că acest rezultat evidenţiază şi un progres remarcabil în zona de munte, „dovadă că mesajul social-democrat a fost receptat şi apreciat”.

La alegeri, cei peste o sută de delegaţi l-au reconfirmat prin vot pentru funcţia de preşedinte al organizaţiei pe consilierul judeţean, inginerul Gheorghe Apetrii. Tot prin vot a fost aleasă componenţa noului birou executiv ce va conduce organizaţia pentru următorii patru ani.

După alegeri, conducerea aleasă a PSD Vatra Dornei şi-a exprimat convingerea în unitatea PSD ca o garanţie a implementării programului de guvernare asumat.

Pe de altă parte, trebuie spus că alegeri au avut loc şi în organizaţia PSD Mălini, filială care a fost reconstituită în urma dizolvării ei printr-o decizie a Comitetului executiv judeţean din ianuarie 2017. Echipa nou aleasă îl va avea în frunte pentru următorii patru ani pe Adrian Ungureanu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Consilierul judeţean Gheorghe Apetrii a fost ales preşedinte al PSD Vatra Dornei.
 Vizualizări articol: 1789 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Consilierul judeţean Gheorghe Apetrii a fost ales preşedinte al PSD Vatra Dornei0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei