Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 29 mai 2018 - Anul XXIII, nr. 118 (6828)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Ziua Internaţională a Copiilor

„Pe aripile copilăriei”, de 1 Iunie, la Şcoala Gimnazială Ipoteşti

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Şcoala Gimnazială Ipoteşti sărbătoreşte Ziua Internaţională a Copiilor prin intermediul evenimentului „Pe aripile copilăriei”, acţiune amplă la care sunt aşteptaţi 750 de elevi şi preşcolari, 40 de cadre didactice, 30 de voluntari, părinţii elevilor şi alţi membri ai comunităţii locale.

Manifestarea este dedicată, cu precădere, copiilor din Şcoala Gimnazială Ipoteşti şi celor aflaţi în plasament în complexele de apartamente din Dorohoi.

Potrivit prof. Loredana Corjuc, director al Şcolii Gimnaziale Ipoteşti, „Ziua Internaţională a Copiilor - 1 Iunie - este prilejul unei întâlniri fericite a celor mari cu cei mici, nu doar prin intermediul unor cadouri, ci şi prin participarea împreună la acţiuni şi evenimente inedite, atractive pentru copii şi aducătoare de amintiri şi nostalgii pentru cei mari. Ne vom întâlni toţi - copii, părinţi, dascăli - într-o lume inocentă, hazlie, plină de neastâmpăr şi energie: Lumea copiilor, în care cei mici ne vor fi ghizi”.

Aceasta a mai adăugat că acţiunea este organizată de Şcoala Gimnazială Ipoteşti, în parteneriat cu Primăria şi Consiliul Local al comunei, Complexul de apartamente “Floare de colţ” Dorohoi, II Manaz Cornel ”CMmontage”.

Manifestările prin care va fi marcată Ziua Internaţională a Copiilor vor începe la ora 12.00,pe platoul din faţa sălii de sport a comunei Ipoteşti, cu Imnul zilei şi lansarea tombolei ”Jurnal de călătorie”. După un scurt program artistic prezentat de copiii de la Complexul de apartamente “Floare de colţ” Dorohoi, se va da startul la jocuri. Dintre acestea amintim ”Oul cu lingura”, ”Obstacole”, ”Rufele”, ”Găleţile cu nisip/apă”, ”Război cu funia”, ”Balonul pe funie”, ”Bomboane în iarbă”, ”Clovnul vesel”, ”Schiurile – Marş în sincron”, ”Bărbiereşte balonul”, ”Aleargă în lighean” şi multe altele.

Activitatea a atras numeroşi sponsori: Fundaţia Umanitară ”Doxa”, SC System Conect, SC Ionioana Still, II Imobiliare Marişca, SC Matei Construct, SC Hostiuc Construct, AS ”Prietenii rugby-ului din Bucovina” şi GB Class Confort.

„Am considerat că este necesar să dezvoltăm şi să valorizăm potenţialul creator şi motric al elevilor, să le stimulăm aptitudinile, nu numai prin activităţile de la clasă, ci şi prin participarea lor la concursuri şi activităţi care să le solicite rezolvarea unor sarcini de lucru incitante, neconvenţionale, care să facă apel la imaginaţie, să le stimuleze curiozitatea, spiritul critic şi de observaţie. De asemenea, apreciem că prin astfel de acţiuni relaţiile elevilor din şcoala noastră şi copiii din Complexul de apartamente Dorohoi vor deveni mai strânse şi ei vor colabora şi ulterior”, au mai transmis organizatorii.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului „Pe aripile copilăriei”, de 1 Iunie, la Şcoala Gimnazială Ipoteşti.
 Vizualizări articol: 1761 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
„Pe aripile copilăriei”, de 1 Iunie, la Şcoala Gimnazială Ipoteşti1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei