Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 19 apr 2018 - Anul XXIII, nr. 87 (6797)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9753 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6364 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   5 imagini |   ø fişiere video

Activitate transnaţională

Dezbateri despre turism şi cultură la Strasbourg pentru elevii Colegiului Tehnic “Mihai Băcescu”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Şase elevi şi trei profesori de la Colegiul Tehnic „Mihai Băcescu” din Fălticeni au participat la cea de-a cincea Activitate transnaţională de învăţare-formare din cadrul Proiectului Erasmus+ “English through Entrepreneurship”, desfăşurată în perioada 12 - 16 martie 2018, la Strasbourg. Alături de fălticeneni, la activitatea transnaţională au participat 30 de elevi şi 12 profesori din şcolile partenere din Belgia, Croatia, Turcia şi Norvegia.

“Timp de cinci zile, elevii şi profesorii au desfăşurat activităţi în trei grupuri de lucru: Entrepreneurs, Newspaper Agency şi Tourist Guide pentru a atinge obiectivele finale ale proiectului. Grupurile Entrepreneurs şi Tourist Guide, reunite printr-un Acord de Joint Venture, au finalizat planul de afaceri al aplicaţiei pentru mobil PERMETIOR şi au realizat un flyer şi o broşură turistică cu intinerarii de călătorie din ţările participante, prezentate unei agenţii de turism din Strasbourg şi distribuite persoanelor interesate de călătorii. Grupul Newspaper Agency a avut dezbateri asupra ştirilor false apărute în presă şi a prezentat activităţile săptămânii, în ziarul electronic al proiectului News for YOUth”, ne-a spus prof. Doina Monoranu, coordonator de proiect.

Delegaţiile ţărilor partenere au vizitat Parlamentul European, au participat la un joc de rol în sala “Simon Veil”, au descoperit clădirile cartierului European din Strasbourg, prin activitatea The Scavenger Hunt “Discovering Europe”, şi au vizitat principalele obiective turistice ale oraşului, cunoscut ca fiind ”Inima Europei” .

“Toate aceste activităţi au însemnat muncă continuă, implicare, creativitate, şanse egale, toleranţă, deschidere, prietenie, diversitate şi, nu în ultimul rând, schimbarea atitudinii de a accepta şi de a fi acceptat într-o Europă Unită”, a mai precizat prof. Doina Monoranu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Dezbateri despre turism şi cultură la Strasbourg pentru elevii Colegiului Tehnic “Mihai Băcescu”.
 Vizualizări articol: 1176 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Dezbateri despre turism şi cultură la Strasbourg pentru elevii Colegiului Tehnic “Mihai Băcescu”5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei