Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 19 apr 2018 - Anul XXIII, nr. 87 (6797)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Premiu

Medalie de aur pentru o lucrare a Universității Suceava, la Salonul de Invenții de la Geneva

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

În cursul săptămânii trecute, în Elveția, s-a desfășurat cea de-a 46-a ediție a Salonului Internațional de Invenții de la Geneva 2018, unde lucrarea universitarilor suceveni „Dispozitiv electrochimic hibrid” a obținut medalie de aur, la secțiunea C - Energie. Proiectul îi are ca autori pe profesorii Universității „Ștefan cel Mare” - Dorel Cernomazu, Ilie Nițan, Mihai Rață, Dan Laurențiu Milici, Mariana Milici, Ilie Romaniuc, Constantin Ungureanu, Ovidiu Țanța.

Totodată, lucrarea „Dispozitiv electrochimic hibrid” a primit diploma "Best Invention" din partea Institutului Inventatorilor și Cercetătorilor din Iran.

Proiectul Universității a participat la Geneva în urma unei selecții realizate în cadrul competiției naționale organizată de Ministerul Cercetării și Inovării.

Organizat sub înaltul patronaj conferit de către Guvernul Federal Elvețian, Cantonul și Orașul Geneva, precum și de Organizația Mondială pentru Proprietate Intelectuală – OMPI, Salonul Internațional de Invenții a ajuns la a 46-a ediție și s-a desfășurat în perioada 11-15 aprilie, la Complexul Expozițional Palexpo, Geneva.

Anul acesta, în standul național românesc, realizat sub egida Ministerului Cercetării și Inovării, au fost prezentate 36 de invenții.

Salonul Internațional de Invenții de la Geneva este considerat o scenă de prezentare a tehnologiilor de vârf, a invențiilor atractive pentru public, un loc de întâlnire pentru toți cei care dețin sau promovează o invenție.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Medalie de aur pentru o lucrare a Universității Suceava, la Salonul de Invenții de la Geneva.
 Vizualizări articol: 1305 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Medalie de aur pentru o lucrare a Universității Suceava, la Salonul de Invenții de la Geneva5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei