Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 19 apr 2018 - Anul XXIII, nr. 87 (6797)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Incendiere

Un bătrân băut a dat foc la grajd, după ce s-a certat cu fiul său

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un bătrân băut, care s-a certat marți seara cu fiul său, a stropit cu motorină grajdul gospodăriei, după care i-a dat foc. În urma incendiului care a urmat, o mare parte din adăpostul de animale a fost distrus, iar cadrele medicale ajunse la fața locului au luat decizia internării autorului incendierii într-o secție de psihiatrie.

Incendiul a izbucnit marți seara, în jurul orei 22.00, la o gospodărie din satul Uncești, comuna Bunești. La fața locului au ajuns pompierii din cadrul Detașamentelor de Pompieri Fălticeni și Suceava, care au avut nevoie de trei autospeciale cu apă și spumă pentru localizarea și lichidarea incendiului izbucnit. La sosirea echipajelor, ardea acoperișul unui adăpost de animale, cu pericol de propagare la casa de locuit și la un alt adăpost de animale. Flăcările au distrus acoperișul adăpostului de animale  pe o suprafață de aproximativ 100 de metri pătrați, fiind distruse de flăcări 5 tone de furaje și 1,5 tone de cereale.

Cercetările întreprinse de polițiști au stabilit că în urma unor certuri avute de bărbatul de 85 de ani cu fiul acestuia și din cauza consumului exagerat de alcool, bătrânul a stropit cu motorină adăpostul de animale, după care i-a dat foc. Folosirea intenționată a unei surse de aprindere a fost și cauza probabilă de izbucnire a incendiului, stabilită de pompieri după stingerea incendiului. În urma incendiului declanșat nimeni nu a fost rănit, însă pagubele înregistrate depășesc 15.000 de lei.  Bătrânul identificat la fața locului a fost preluat de un echipaj al ambulanței și transportat la secția de psihiatrie a Spitalului Județean Suceava. Polițiștii fac în continuare cercetări în cadrul unui dosar penal deschis pentru comiterea infracțiunii de distrugere prin incendiere.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un bătrân băut a dat foc la grajd, după ce s-a certat cu fiul său.
 Vizualizări articol: 1849 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Un bătrân băut a dat foc la grajd, după ce s-a certat cu fiul său0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei