Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 19 apr 2018 - Anul XXIII, nr. 87 (6797)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Șanse de angajare

Bursă de locuri de muncă cu aproape 600 de joburi, pentru suceveni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Suceava organizează, mâine, Bursa generală a locurilor de muncă, eveniment în cadrul căruia, până ieri, confirmaseră prezenţa 76 de angajatori, cu o ofertă de aproape 600 de posturi. Organizatorii se aşteaptă ca până la ora bursei oferta să devină şi mai consistentă. Din experienţa anilor anteriori este de aşteptat ca mulţi angajatori să-şi anunţe participarea la eveniment în ultimul moment.

Bursa generală a locurilor de muncă se va desfăşura simultan, de la ora 10.00, la Suceava, Fălticeni, Rădăuţi şi Câmpulung Moldovenesc şi este cel mai important târg de joburi de peste an.

Până ieri, bursa înregistrase o ofertă de 586 de locuri de muncă, din care 324 pentru evenimentul din Suceava, 65 la Fălticeni, 135 la Rădăuţi şi 62 la Câmpulung Moldovenesc.

În municipiul Suceava, bursa de locuri de muncă va avea loc în incinta Iulius Mall, parter, zona liftului panoramic, în Rădăuţi la Casa Germană, iar în Fălticeni şi Câmpulung Moldovenesc la sediile locale ale AJOFM.

 Cele mai multe locuri vacante la nivelul judeţului sunt în construcţii, comerţ, colectarea şi tratarea deşeurilor, hoteluri şi alte facilităţi de cazare, prelucrarea lemnului, iar printre domeniile nou apărute organizatorii au menţionat silvicultura şi fabricarea autovehiculelor de transport rutier.

Cele mai căutate calificări sunt cele de dulgher, fierar betonist, zidar, sudor, prelucrător sticlă la ţeavă, ospătar sau bucătar.

La capitolul studii superioare, se caută inginerii cu specializări în calculatoare, construcţii şi mecanică, precum şi economiştii. La nivelul judeţului Suceava, în cele patru locaţii ale bursei, oferta pentru nivelul superior de studii ajungea ieri la 39 de posturi.

Ca posibilităţi în plus, bursa din acest an găzduieşte ofertele firmelor care instruiesc gratuit persoanele interesate de domeniul antreprenoriatului şi finanţează idei promiţătoare de afaceri non-agricole în mediul urban. De asemenea, Centrul Militar Judeţean va fi prezent la bursă cu oferta de calificare în profesiile militare.

„Participanţii, atât angajatori, cât şi candidaţi pot solicita orientare în carieră şi informaţii de la consilierii noştri specializaţi în asistare personalizată a candidaţilor şi relaţii cu angajatorii”, se arată într-un comunicat al instituţiei.

La bursă sunt aşteptaţi suceveni aflaţi în căutarea unui loc de muncă din toate categoriile de vârstă, dar şi cei care doresc să-şi schimbe serviciul. Oferta este în general mai bogată decât în alţi ani, pe fondul acoperirii tot mai grele cu personal în multe domenii de activitate.

Organizatorii speră ca printre cei care se vor angaja să fie şi şomerii de „meserie”, cei care figurează cu statut de asistaţi social de ani de zile.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bursă de locuri de muncă cu aproape 600 de joburi, pentru suceveni.
 Vizualizări articol: 2453 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bursă de locuri de muncă cu aproape 600 de joburi, pentru suceveni0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei