Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 19 apr 2018 - Anul XXIII, nr. 87 (6797)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Critici

Bogdan Gheorghiu: "Unul dintre cei mai importanţi actori ai defăimării ţării în exterior este chiar premierul Viorica Dăncilă"

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Deputatul PNL de Suceava Bogdan Gheorghiu consideră că în momentul de faţă, premierul PSD al României, Viorica Dăncilă, este unul dintre „cei mai importanţi actori” care defăimează ţara în plan extern. Bogdan Gheorghiu a precizat că PSD a lansat acum câteva luni ideea unei legi care să pedepsească defăimarea ţării, prima victimă a acestei abordări fiind un europarlamentar român, profesor de știinţe politice, căruia PSD intenţionează să îi retragă Ordinul „Steaua României” pentru criticile dure la adresa guvernării social-democrate. Gheorghiu a precizat că prin această iniţiativă oricine poate constata că PSD se consideră însuși Statul Român, iar orice critică adusă „guvernării incompetente” este interpretată de social-democraţi ca fiind un atac la demnitatea ţării. „Trebuie să mai precizăm că acel europarlamentar român este unul dintre cei mai activi și apreciaţi politicieni din Parlamentul European, spre deosebire de Viorica Dăncilă, care, ca europarlamentar, s-a remarcat printr-un ilustru anonimat.În prezent, unul dintre cei mai importanţi actori ai defăimării ţării în exterior este chiar premierul Viorica Dăncilă, care face România de râs în fiecare zi în care ocupă această importantă demnitate în stat. Iar folosirea de expresii precum <opoziţia parlamentală>, <imunoglobină> și <campionatul Euro 20-20> demonstrează faptul că la învestirea în funcţie Viorica Dăncilă ar fi trebuit să jure pe Abecedar”, a declarat deputatul PNL de Suceava.

Pe de altă parte, Bogdan Gheorghiu a ţinut să dea mai multe exemple prin care actuala guvernare defăimează România, amintind că înainte de Paște premierul Viorica Dăncilă a aprobat plata salariilor unui minister care nu mai exista, acesta fiind desfiinţat, dar și de modificarea Codului Fiscal de 120 de ori în trei luni. Deputatul PNL de Suceava a adăugat și faptul că în România a fost înregistrat al 47 deces cauzat de epidemia de rujeolă, în timp ce conducerea Ministerului Sănătăţii se preface că gestionează situaţia. „De asemenea, Consiliul Investitorilor Străini a solicitat Guvernului să explice care sunt avantajele trecerii contribuţiilor de la angajatori la angajaţi, măsură care a bulversat activitatea agenţilor economici. Apoi, investiţiile publice sunt la cel mai de jos nivel de după 1989, rezilierile de contracte pentru autostrăzi curg pe bandă rulantă, vămile românești arată ca cele din Siria după bombardament, Anul Centenar este umplut cu discursuri, declaraţii simbolice și zero investiţii. Inflaţia a depășit 5%, fiind în creștere galopantă, Guvernul împrumutându-se cu peste un miliard de euro pe lună pentru a plăti pensii și salarii, importurile sunt mai mari decât exporturile etc. Astfel, întrebarea care se pune este: cine defăimează mai mult ţara - cei care critică incompetenţa guvernării sau Viorica Dăncilă?”, a încheiat Bogdan Gheorghiu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bogdan Gheorghiu: "Unul dintre cei mai importanţi actori ai defăimării ţării în exterior este chiar premierul Viorica Dăncilă".
 Vizualizări articol: 1704 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Bogdan Gheorghiu: "Unul dintre cei mai importanţi actori ai defăimării ţării în exterior este chiar premierul Viorica Dăncilă"5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei