Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 19 apr 2018 - Anul XXIII, nr. 87 (6797)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Candidați

Profesorii îşi pot depune cererile pentru înscrierea la concursul de titularizare începând de mâine

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Profesorii suceveni care doresc să participe anul acesta la examenul de titularizare se pot înscrie în concursul pentru ocuparea posturilor didactice începând de mâine și până la data de 3 mai, lista posturilor, a catedrelor vacante și rezervate, complete și incomplete, urmând să fie publicată pe pagina online a Inspectoratului Școlar Suceava.

Verificarea și avizarea dosarelor candidaților este programată pentru perioada 23 aprilie - 4 mai, iar validarea înscrierii, prin semnătura candidaților, se desfășoară în perioada 7-8 mai, sau 5-9 iulie 2018, pentru absolvenți ai promoției 2018.

Concursul de titularizare constă într-o probă practică sau inspecție specială la clasă în profilul postului didactic solicitat și o probă scrisă, care va avea loc în data de 11 iulie.

Inspecția la clasă se desfășoară pe durata unei ore de curs și se evaluează prin note de la 1 la 10. Inspecțiile speciale la clasă se susțin în perioada 10 mai - 29 iunie 2018, după o planificare stabilită de comisia de organizare și desfășurare a concursului. La această probă nu sunt admise contestații, rezultatele urmând să fie făcute cunoscute de candidați în aceeași zi.

 Nota obținută la proba practică are o pondere de 25% în media de repartizare. Rezultatele probei scrise se vor afișa pe 17 iulie 2018, nota obținută având o pondere de 75% în media de repartizare. Pentru angajarea pe perioadă nedeterminată, candidaţii trebuie să obţină minimum nota 7 atât la proba scrisă, cât şi la cea practică sau la inspecţia specială la clasă. Pentru angajarea pe perioadă determinată (suplinire), candidaţii trebuie să obţină minimum nota cinci atât la proba scrisă, cât şi la proba practică/ inspecţia specială în profilul postului.

 Repartizarea candidaților pe posturi se face în ședințe publice, în ordinea notelor obţinute la examen, începând cu data de 25 iulie 2018, când vor fi repartizați candidații cu media minim 7 la proba scrisă, pe posturi pe perioadă nedeterminată.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Profesorii îşi pot depune cererile pentru înscrierea la concursul de titularizare începând de mâine.
 Vizualizări articol: 1777 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Profesorii îşi pot depune cererile pentru înscrierea la concursul de titularizare începând de mâine5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei