Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 6 apr 2018 - Anul XXIII, nr. 79 (6789)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Parteneriat

Gheorghe Flutur şi ambasadorul Marii Britanii în România au discutat despre dezvoltarea parcului industrial din Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, s-a întâlnit ieri cu ambasadorul Marii Britanii în România, Excelenţa Sa Paul Brummell. Acesta se află în vizită în Bucovina împreună cu familia sa. La prima întâlnire de ieri cu ambasadorul Marii Britanii, pe lângă preşedintele Consiliului Suceava au participat şi primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, şi preşedintele Camerei de Comerţ Marea Britanie-România, Charles Crocker.

„Am discutat despre dezvoltarea Parcului industrial Bucovina 1, din apropierea Aeroportului Suceava, pe care îl dezvoltăm în prezent şi am solicitat întâlniri cu oameni de afaceri britanici interesaţi de a investi în acest parc. Mai mult, am prezentat oportunitatea Universităţii Suceava care pregăteşte specialişti în IT şi ingineri, domenii de interes pentru potenţialii investitori britanici”, a spus Gheorghe Flutur după discuţii.

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava a adăugat că a discutat cu ambasadorul Marii Britanii şi despre cursele de avion Suceava – Londra, şi retur, precizând că acestea au un grad de încărcare de peste 96%. Flutur a propus şi dezvoltarea de noi curse spre Marea Britanie, respectiv spre Liverpool.

Gheorghe Flutur a mai precizat că a discutat şi despre o viitoare colaborare în domeniul turismului, adresându-i o invitaţie ambasadorului de a veni cu un grup la Festivalul Medieval „Ştefan cel Mare” care se desfăşoară la mijlocul lunii august în Cetatea de Scaun a Sucevei, dar şi că vor fi realizate acţiuni de promovare a Bucovinei în Marea Britanie.

Ambasadorul Marii Britanii în România, Excelenţa Sa Paul Brummell, a fost prezent zilele trecute în judeţul Suceava împreună cu familia, prilej cu care a vizitat mănăstirile Putna şi Suceviţa. În cursul zilei de ieri, el a vizitat mănăstirile Voroneţ şi Humorului. Tot ieri după-amiază, Excelenţa Sa Paul Brummell şi preşedintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, au plantat un copac la Mănăstirea Humorului.

Şeful administraţiei judeţene a arătat că ambasadorul a participat astfel la una dintre acţiunile incluse în programul „Paştele în Bucovina”, respectiv „Plantează copacul tău în Bucovina” ce presupune plantarea de copaci în apropierea celor opt mănăstiri incluse în Patrimoniul Mondial UNESCO.

Tot în cadrul vizitei din judeţul Suceava, ambasadorul Marii Britanii a vizitat şi un atelier de încondeiat ouă şi de sculpturi în lemn din Mănăstirea Humorului.

Prezent la Gura Humorului, Excelenţa Sa Paul Brummell a vizitat şi Centrul de Plasament din acest oraş, după care a avut o întâlnire cu autorităţile locale. În cursul zilei de ieri, ambasadorul Marii Britanii s-a întâlnit şi cu membrii clubului local de rugby, unde copiii care provin din familii nevoiaşe primesc burse, după care a asistat la un meci de rugby.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Gheorghe Flutur şi ambasadorul Marii Britanii în România au discutat despre dezvoltarea parcului industrial din Suceava.
 Vizualizări articol: 2584 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Gheorghe Flutur şi ambasadorul Marii Britanii în România au discutat despre dezvoltarea parcului industrial din Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei