Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 6 apr 2018 - Anul XXIII, nr. 79 (6789)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Contrabandă

Mitsubishi cu 3.000 de pachete de ţigări, abandonat la Brodina

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Poliţiştii de frontieră suceveni au descoperit şi confiscat aproape 3.500 de pachete de ţigări, pe parcursul a 24 de ore. Potrivit celor afirmate de ofiţerul pentru relaţii publice de la Poliţia de Frontieră Suceava, comisar-şef Ilie Poroch-Seriţan, miercurea trecută un echipaj de la Sectorul Poliţiei de Frontieră (SPF) Brodina a descoperit pe raza localităţii Brodina un autoturism de teren marca Mitsubishi, fără numere de înmatriculare, care fusese abandonat. Pentru că în maşină se observau mai multe colete cu ţigări, acesta a fost condus la sediul Sectorului, unde în urma inventarierii au fost înregistrate 3.000 de pachete de ţigăride diferite mărci, în valoare de 35.000 de lei, ţigări ce au fost ridicate în vederea confiscării.

Autoturismul, evaluat la 6.000 de lei, a fost indisponibilizat la sediul Sectorului, iar în continuare se efectuează cercetări pentru identificarea persoanelor implicate şi documentarea întregii activităţi infracţionale.

Comisarul-şef Poroch-Seriţan a mai arătat că, tot miercuri, echipa de control din Punctul de Trecere a Frontierei (PTF) Siret a descoperit într-un Volkswagen Polo, mai precis în portierele şi semiaripile autoturismului, 398 de pachete de ţigări în valoare de 600 de lei.

Ţigările au fost ridicate în vederea confiscării, iar conducătorul maşinii, cetăţeanul român Vasile B., în vârstă de 52 ani, din judeţul Suceava, a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 5.000 de lei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mitsubishi cu 3.000 de pachete de ţigări, abandonat la Brodina.
 Vizualizări articol: 3117 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Mitsubishi cu 3.000 de pachete de ţigări, abandonat la Brodina5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei