Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 6 apr 2018 - Anul XXIII, nr. 79 (6789)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

De la Cantina de Ajutor Social

Carne, ouă, caşcaval, pască şi cozonaci pentru masa de Paşte a săracilor Sucevei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Meniul de Paşte al sucevenilor cu venituri reduse, cărora li se asigură mâncarea zilnică de la Cantina de Ajutor Social a Primăriei Suceava, se dovedeşte şi anul acesta a fi unul diversificat şi bogat.

Din fondurile puse la dispoziţie de municipalitatea suceveană, acestora li s-au asigurat toate cele necesare pentru a se bucura de mese îmbelşugate în perioada sărbătorilor pascale.

Miercuri şi joi, celor 249 de beneficiari ai meselor acordate de la Cantina de Ajutor Social li s-au împărţit pachetele de hrană pentru perioada 4-10 aprilie.

„Pentru fiecare dintre beneficiarii de mese la Cantină, pentru perioada sărbătorilor am pregătit pachete cu câte un kg de pulpe de pasăre, 500 grame de piept de pui, un baton de 560 grame de salam de vară, 500 grame de parizer de porc, o roată de caşcaval, un pachet de unt, 1 litru ulei, 1 kg orez, 1 kg zahăr, 10 ouă, două conserve de pateu, o pască, un cozonac cu nucă şi câte cinci pâini”, a declarat Narcisa Marchitan, şefa Direcţiei de Asistenţă Socială din cadrul Primăriei Suceava.

Meniul de Paşte al beneficiarilor de mese zilnice la Cantina de Ajutor Social a fost făcut ţinându-se cont de suma alocată pentru fiecare persoană, de 12 lei/zi.

Pentru cei care nu se pot deplasa din motive de sănătate, produsele de Paşte le-au fost duse acasă de angajaţii Direcţiei de Asistenţă Socială.

De miercurea viitoare, cei 249 de abonaţi la masa zilnică oferită la Cantina de Ajutor Social sunt din nou aşteptaţi la sediu, pentru a li se oferi hrană caldă.

Trebuie menţionat faptul că, de la un an la altul, numărul celor care se încadrează în condiţiile de acordare a meselor la Cantină este în continuă scădere, în urmă cu câţiva ani fiind înregistraţi peste 400 de beneficiari.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Carne, ouă, caşcaval, pască şi cozonaci pentru masa de Paşte a săracilor Sucevei.
 Vizualizări articol: 2540 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Carne, ouă, caşcaval, pască şi cozonaci pentru masa de Paşte a săracilor Sucevei5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei