Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 6 apr 2018 - Anul XXIII, nr. 79 (6789)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Femeie ucisă de fostul soț, care, după omor, s-a sinucis cu 60 de pastile

Marţi, 10 Aprilie 2018 (11:04:48)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O crimă înfiorătoare, urmată de sinucidere, a zguduit comunitatea din comuna suceveană Ciprian Porumbescu. O femeie în vârstă de 68 de ani a fost găsită mortă, înjunghiată în gât, în locuința fostului soț. Femeia venise să-i facă bărbatului curățenie în casă. Lângă femeia ucisă, a fost găsit și fostul soț, care era conștient dar incoerent. Ulterior s-a stabilit că acesta a înghițit 60 de pastile. Bărbatul în vârstă de 60 de ani a decedat două zile mai târziu, la Spitalul Județean Suceava.

Imagine de coșmar în casă 

Joia trecută, polițiștii au primit o sesizare de la un bărbat din Ciprian Porumbescu, care a anunțat că vecina sa, Domnica A., și fostul ei soț, nu au fost văzuți din ziua precedentă, iar ușa locuinței este încuiată. Până la sosirea polițiștilor, unul dintre localnici o văzuse pe femeie moartă în casă, de pe un geam. După ce au forțat intrarea în locuință, polițiștii au găsit o imagine de coșmar. Femeia zăcea moartă pe un pat, cu urme de agresiune pe corp și cu o tăietură profundă în zona gâtului. În aceeași cameră, pe un alt pat, a fost găsit Augustin A., în vârstă de 60 de ani. Acestea avea tăieturi la nivelul antebrațelor, semne ale unei tentative de sinucidere. Bărbatul a fost preluat de o ambulanță și transportat la Spitalul Județean Suceava. La fața locului s-a deplasat o echipă operativă formată dintr-un procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava și polițiști de la Serviciul de Investigații Criminale și Serviciul Criminalistic, care au demarat cercetări.

Bărbatul avea probleme de natură psihică

Din primele cercetări rezultă că cei doi erau divorțați din anul 2010, însă au continuat să conviețuiască împreună, în aceiași curte, dar în imobile diferite. În seara zilei de 4 aprilie, femeia a mers în casa fostului bărbat, pentru a-i face curățenia dinainte de Paște. Ce se mai știe cert este că bărbatul avea mai multe boli, inclusiv de natură psihică iar uneori avea accese violente. Pe acest fond se bănuiește că s-a ajuns și la omor. Femeia a primit o lovitură fatală, cu un cuțit, în zona gâtului.

A încercat să se spânzure și să-și taie venele

Presupusul autor avea pe corp urme ale mai multor tentative de suicid: tăieturi superficiale la nivelul ambelor antebrațe, dar și urmele unei tentative de spânzurare. În cele din urmă, bărbatul a luat și 60 de pastile din tratamentul prescris, suferind o intoxicație severă. Acestea din urmă s-au dovedit fatale, bărbatul murind în cursul zilei de 7 aprilie, la Reanimarea Spitalului Județean Suceava. În cauză, anchetatorii au deschis un dosar penal pentru infracțiunea de omor. Conform procedurilor, cercetările vor fi continuate pentru a se stabili cu exactitate ce s-a întâmplat.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Femeie ucisă de fostul soț, care, după omor, s-a sinucis cu 60 de pastile.
 Vizualizări articol: 5192 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Femeie ucisă de fostul soț, care, după omor, s-a sinucis cu 60 de pastile1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei