Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 29 mar 2018 - Anul XXIII, nr. 72 (6782)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Faptă gravă

Scene de coșmar pentru o barmaniță, atacată și tâlhărită în miez de noapte

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Un tânăr în vârstă de 16 ani a fost arestat preventiv după ce a intrat într-un bar din Vadu Moldovei cu o glugă trasă pe cap și, în căutare de bani, a agresat-o pe barmaniță, o fată în vârstă de 21 de ani, care era singură în local. Fapta a fost comisă în noaptea de duminică spre luni, în jurul orei 1.30, în barul non-stop 3D Cafe, lângă primăria și postul de poliție din Vadu Moldovei.

După cum se vedea și pe imaginile de pe camerele de supraveghere, care pot fi vizionate și pe site-ul cotidianului nostru, tânărul a intrat în local și s-a dus în spatele barului, căutând bani.

Angajata barului a dat dovadă de curaj, opunându-se atacatorului.

Tânăra în vârstă de 21 de ani ne-a relatat că atacatorul a intrat inițial în bar, iar ea l-a împins de lângă tejghea. Individul a ieșit afară, însă a revenit imediat, în mai puțin de un minut.

„A venit înapoi, a căutat prin sertare, a deschis primul sertar, era gol, al doilea unde erau banii era închis, eu aveam cheia în mână.... striga la mine să îi dau banii că mă omoară, mă brusca, mă împingea, m-am refugiat în camera din spate, unde a pus mâna pe o sticlă, a ridicat-o asupra mea.”, ne-a relatat clipele de coșmar tânăra de 21 de ani, a cărei identitate o vom proteja.

Fata a rămas curajoasă și cu prezență de spirit până la capăt. În momentul în care individul i-a smuls telefonul din mână, aceasta l-a împins și a reușit să fugă afară.

Polițiștii au reușit să-l identifice pe suspectul de comiterea faptei a doua zi.

Alexandru Florin A., în vârstă de 16 ani, localnic din Vadu Moldovei, a fost reținut în arestul poliției județene, inițial pe o perioadă de 24 de ore.

A doua zi, marți, el a fost prezentat în fața magistraților Judecătoriei Fălticeni, care au dispus arestarea sa preventivă pentru 30 de zile.

Comisarul Ionuț Epureanu, purtătorul de cuvânt al poliției județene, a arătat că minorul este cercetat pentru infracțiunea de tâlhărie calificată, iar polițiștii mai fac cercetări și față de încă doi tineri, complici, care l-au așteptat afară.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Scene de coșmar pentru o barmaniță, atacată și tâlhărită în miez de noapte.
 Vizualizări articol: 3151 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Scene de coșmar pentru o barmaniță, atacată și tâlhărită în miez de noapte5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei