Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 29 mar 2018 - Anul XXIII, nr. 72 (6782)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Critici

Bogdan Gheorghiu: PSD l-a lăsat pe Gheorghe Flutur să se lupte singur pentru promovarea judeţului Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Deputatul PNL de Suceava Bogdan Gheorghiu consideră că după câştigarea alegerilor în decembrie 2016, social-democraţii au uitat complet de judeţul Suceava, de promovarea acestuia, dar şi de problemele pe care trebuiau să le rezolve în cei patru ani de mandat. Bogdan Gheorghiu a declarat că după ultimele alegerile parlamentare, cetăţenii judeţului Suceava au tot aşteptat ca PSD Suceava să comunice setul de probleme pe care le vor rezolva în mandatul de patru ani.

„Ceea ce au constatat cetăţenii judeţului este că PSD-iştii l-au lăsat în off side pe preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, să se lupte singur pentru promovarea judeţului Suceava. Preşedintele organizaţiei judeţene a PSD s-a remarcat prin abilitatea de a evita contactul cu mass-media locală, iar purtătorul de cuvânt al PSD, deputatul Alexandru Rădulescu, s-a remarcat prin comunicatele de presă cu patina anilor de dinainte de 1989. Vârful activităţii de comunicare al organizaţiei judeţene a PSD a fost de fapt comunicatul de susţinere a lui Liviu Dragnea la şefia PSD”, a spus Bogdan Gheorghiu.

El a precizat că un exemplu „strălucit” de comunicare publică a celor de la PSD este subiectul şoselei de centură a municipiului Suceava. Deputatul PNL de Suceava a spus că legat de această investiţie, PSD a transmis iniţial că sunt bani în buget, „cu toate că nu erau”, după care au anunţat că lucrările se vor finaliza în mod sigur anul acesta, însă există şi posibilitatea să existe contestaţii la licitaţia aflată în derulare. „Asta ar însemna că nu mai e sigur pe anul acesta, după care au transmis că bugetul necesar s-a dublat, iar apoi că lucrările vor fi executate de o companie proprie a statului care nici măcar nu a fost înfiinţată”, a adăugat deputatul liberal.

Bogdan Gheorghiu a mai spus că aceeaşi poveste a fost în privinţa modernizării şi lărgirii E 85, iar în privinţa autostrăzii A8, „care era cea mai mare şansă de a lega judeţul Suceava de Europa Occidentală”, aceasta a dispărut în totalitate. „Mai mult, PSD a blocat, prin conducerea CFR, proiectul lui Gheorghe Flutur pentru o legătură feroviară între Suceava şi Cernăuţi”, a afirmat Bogdan Gheorghiu. Nu în ultimul rând, el a spus că dacă s-ar lua în considerare rezultatele obţinute de liderul PSD, Liviu Dragnea, după cele două decenii cât a fost la conducerea judeţului Teleorman, în care doar 16% din populaţie lucrează, iar 84% nu, „perspectivele guvernării social-democrate pentru judeţul Suceava nu pot decât să ne sperie”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bogdan Gheorghiu: PSD l-a lăsat pe Gheorghe Flutur să se lupte singur pentru promovarea judeţului Suceava.
 Vizualizări articol: 1409 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bogdan Gheorghiu: PSD l-a lăsat pe Gheorghe Flutur să se lupte singur pentru promovarea judeţului Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei